Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Pôjde Kubica do Williamsu? Poliak to nevyvracia

Wednesday, 27. 09. 2017 - 12:44, Ľuboš Kašický   

Pôjde Kubica do Williamsu? Poliak to nevyvracia

Roberta Kubicu tentoraz vyspovedali krajania z prestížnych športových novín. Priznal im niečo Krakovčan viac, ako nám?

 

Britskí kolegovia minulý týždeň vyniesli na svetlo sveta informáciu, podľa ktorej by partnerom Lanca Strolla v nasledujúcej sezóna mal byť jeden z trojice Robert Kubica, Paul di Resta alebo Joylon Palmer. Podľa toho je Brazílčan pravdepodobne mimo hru, no ako sme už u Brazílčanov zvyknutí, Massa múti vody tým, že vyhlasuje: „Ak nie Williams, tak končím úplne." Povedzme si popravde, bude to niekomu prekážať?

Martin Trenkler;17it-kubicaminardi-01.jpg

Poliak Kubica absolvoval úspešné testy F1 s Renaultom a už to vyzeralo, že sadne do kokpitu namiesto Palmera. Všetkých však zaskočila správa o ročnej dohode s Carlosom Sainzom a pre Poliaka to znamenalo pribuchnutie dverí. Kubica si uvedomil, že potrebuje lepšieho manažéra, ktorý je akceptovaný v brandži a na pomoc povolal Nica Rosberga. Ten posunul jednania s Williamsom a šanca na kokpit stále žije.

Martin Trenkler;17it-kubica-01.jpg

„S Renaultom sme skúšali, či som schopný riadiť monopost," vraví Kubica. „Teraz pracujeme na budúcnosti. Či to bude F1, alebo niekde inde, to ešte neviem, no snažíme sa nájsť riešenie, ktoré by naviazalo na moje doterajšie testy," povedal pre poľské noviny Przeglad Sportowy poľský pretekár.

ren02.jpg

„V posledných rokoch som musel byť trpezlivý a vnímať veci racionálne a nie emotívne. Ak naozaj pôjde všetko tak, ako si predstavujem, tak by som mohol mať onedlho pozitívne informácie," dáva nádeje sebe aj svojim fanúšikom Robert Kubica.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri