Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Podporme Mira Košča! - pridaný výpis transparentného účtu

Tuesday, 01. 08. 2023 - 17:45, T. Szabosi   

Podporme Mira Košča! - pridaný výpis transparentného účtu

Všetci priaznivci rally súťaží asi vedia, čo sa udialo posádke Miro Košč – Roland Neugebauer pred týždňom na Rally Vranov 2023. Nemilá vec, ktorá sa však v tomto nami milovanom športe stáva.

 

Tibor Szabosi;asr64788-9.jpg

Rally je šport, v ktorom súťažná posádka bojuje s časom. Samozrejme pri zdolávaní rýchlostných skúšok zo seba jazdec aj spolujazdec vydávajú maximum. Sem-tam sa však stane, že aj najlepší jazdec so špičkovo pripraveným vozidlom pri hľadaní limitov už tú, či onú zákrutu nezvládne. A presne toto sa udialo aj vo Vranove. Po kríze v jednej z početných zákrut Seat Ibiza TDi s posádkou Miroslav Košč – Roland Neugebauer opustila trať tak nešťastne, že pristála na ďalšom, už predtým havarovanom vozidle. Po nehode sa Mireček Košč sťažoval na bolesti v chrbte, načo bol prevezený do nemocnice na kontrolu. Pri nej bol zistený zlomený 12-ty stavec. To znamená pripútanie na lôžko na dlhšiu dobu. Sympatická mladá rodina s malým dieťaťom tak prichádza na určitú dobu o pravidelný príjem.

Tibor Szabosi;asr65649-5.jpg

A preto by sme vás radi vyzvali na podporu Mira Košča a jeho mladej rodiny prispením na transparentný účet vedený vo FIO banke.

Názov účtu: Koščová Jana - Miro a Janka

IBAN SK32 8330 0000 0022 0261 8481

Výpis transparentného účtu

asr68786web.jpg

Ak si spomeniete, v minulosti rovnaký prípad riešil aj Gabi Tamás, ktorému vaša pomoc veľmi pomohla. Napriek faktu, že Gabi ešte stále nie je úplne fit, na svoj milovaný šport nezanevrel, čo dokazujú aj jeho nasledujúce slová: „Je samozrejmé, že život netrávime tak, že premýšlame iba nad tým čo sa môže stať, práve naopak... Užívame si chvíle, ktoré nám prinášaju radosť. Pre nás, milovníkov rallysportu, je to jednoznačne vôňa benzínu a adrenalín v súťažnej sedačke. Za seba môžem povedať, že nezáleží na tom čo sa stalo a v akej fyzickej kondícii som... srdce ma stále ťahá za tým čo milujem a vďaka skvelým ľuďom v tejto komunite mám možnosť aj napriek značnému handicapu podieľať sa na tomto krásnom športe.

img-1546web.jpg

„Ukážme prosím, že aj v tomto prípade naša komunita zafunguje a podporme Mira!



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri