Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Pašiak vo Vranove po prvý krát

Sunday, 30. 07. 2023 - 08:59, T. Szabosi   

Pašiak vo Vranove po prvý krát

Ani tento rok nechýbala v rallyovom kalendári Rally Vranov a jej tohtoročný 5. ročník. Na zozname prihlásených nechýbali známi jazdci ako Tomáš Kukučka či Jozef Béreš. Taktiež tam nechýbal ani Tomáš Pašiak s Michaelou Ďuricovou s ich vozidlom Renault Clio.

asr64223.jpg

„Prípravy pred Rally Vranov boli klasické, všetko sa skontrolovalo a doladili sa menšie detaily. Od posledného preteku sme nerobili žiadne zmeny. Zmenilo sa len to, čo nám bolo vytknuté na technickom preberaní,“ opisuje Tomáš.

asr64938.jpg

„Na Rally Vranov sme s Miškou štartovali prvý krát, takže sme rýchlostné skúšky, tak ako aj celý pretek nepoznali. Naše ciele boli rovnaké ako na každom preteku, a to dôjsť do cieľa s celým autom a bez akejkoľvek nehody. Takisto sme chceli zabaviť nie len seba, ale aj divákov,“ hovorí Tomáš.

Michal Bobko;untitled-2-3570.jpg

Ako na každom preteku tak aj na tomto bolo o konkurenciu postarané. Konkurencia v slovenskom Rally pohári je vždy zaujímavá a veľmi rýchla. Tomáša s Miškou čakali celkom tri zaujímavé rýchlostné skúšky.ä

asr64929.jpg

„Konkurencia v SRP v triede je stále veľká. Každý chce vyhrávať a samozrejme, že aj my máme ambíciu sa umiestniť čo najlepšie, ale momentálne obsadzujeme také miesta, na ktoré reálne máme, či už po výkonostnej alebo technickej stránke,” tvrdí Tomáš.

Bohuslav Štrauch;dsc-1539-5.jpg

Z troch rýchlostných skúšok, sa jedna zrušila. Tomáš s Miškou absolvovali úspešne obe rýchlostne skúšky, bez akýchkoľvek technických problémov či krízových situácii a úspešne prešli cieľovou rampou.

asr64931.jpg

„Jedna rýchlostná skúška sa zrušila a tak sme išli sme nakoniec len dve, z čoho jedna bola veľmi rýchla a druhá bola viac technická. Obe však boli veľmi pekné. S výsledkom som spokojný, keďže sme úspešne prešli cieľovou rampou bez akýchkoľvek problémov. Chcem ešte dodať, že tohtoročná Rally Vranov bola pekná, škoda však už spomínanej zrušenej rýchlostnej skúšky. Najviac ma mrzeli dlhé prejazdy, ktoré nás unavovali. Chcem dodať, že veľmi zlé bolo dlhé čakanie z uzavretého parkoviska, ktoré trvalo cca 4 hodiny, čo trvalo pomaličky viac ako samotný pretek. V neposlednom rade sa tiež chcem poďakovať našim sponzorom, vďaka ktorým sme tu mohli štartovať, našim fanúšikom, ktorí nám fandili a najmä mojej rodine, ktorá stála pri nás a podporovala nás. Vďaka jednoznačne patrí aj mojej navigátorke Miške, ktorá odviedla parádnu prácu,” hodnotí Tomáš.

Martin Bergel

asr64940.jpg



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri