Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Počuli ste už o Grand prix Vietnamu?

Friday, 02. 03. 2018 - 18:00, Ľuboš Kašický   

Počuli ste už o Grand prix Vietnamu?

Na sezónu 2019 vraj Liberty Media pripravuje zmluvy s promotérmi na Miami, v Argentíne a vo Vietname, tvrdí nemecký zdroj.

 

Už nad veľkou cenou Azerbajdžanu nám išiel rozum stáť, no teraz Bernieho „šprímy" chce tromfnúť Liberty Media. Tá nielenže zvyšuje počet veľkých cien v sezóne (tento rok ich máme 21 a už sa špekuluje o čísle 25), ale prichádza s destináciami, ktoré sú pre formulu jeden naozaj exotické!

1d-mcl06.jpg

Argentína nie je pre F1 neznámou a mnohí sa aj potešia jej návratu. Preteky na Floride je možné vnímať, ako logické americké riešenie a nikomu za oceánom nebude prekážať, že by sa jazdilo v uliciach mesta. No priam šokujúce je oznámenie, že Grand prix Vietnamu by sa mala konať priamo v uliciach hlavného mesta, v Hanoi!? Podľa všetkého už Miami aj Vietnam majú zmluvy na stole. V Argentíne sa ešte jedná o poplatku za zaradenie do kalendára MS F1.

1d-fe01-kimi.jpg

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri