Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Plankingmánia zasiahla aj Škodu UK

Tuesday, 07. 06. 2011 - 10:35, T. Szabosi   

Plankingmánia zasiahla aj Škodu UK

Planking baví ľudí. Možno je to tým, že v rovnakom čase, ako sa nechajú nafotiť jedni ľudia sa nechávajú fotiť aj ľudia na druhej strane planéty.

Presne to, čo robíte vy robí aj niekto iný z Indie, z Thajska, z Nemecka alebo USA. Na väčšine fotografií sa ľudia obracajú na fotografa svojimi vysmiatymi tvárami. Je to klišé, povedali si poniektorí a začali sa fotografovať ležiac tvárou dole vodorovne ako plochá doska. Hovorí sa tomu planking, v doslovnom preklade „doskovanie".

 planking.jpg

Vzniklo to - podobne ako množstvo iných vecí - náhodne. Fór vymyslelo zopár ľudí v Austrálii a nakazili tým ostatných. Cez Facebook, samozrejme. Výhodou je, že fotky pri surfovaní po webe si všimne človek skôr než texty, a tak sa planking rozšíril veľmi rýchlo. „Stačilo pár týždňov, aby sa našlo niekoľko tisíc šialencov.

Stačilo pár mesiacov, aby sa pripojilo Japonsko, USA, Nemecko, Brazília a nadšenci z mnohých ďalších krajín," hovorí zakladateľ stránky www.plankingsite.com, ktorý na webe vystupuje ako Tom. Zdôrazňuje, že nejde len o zábavu tínedžerov, na fotkách vidíte aj ľudí v zrelom veku.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri