Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Na Ukrajine je dobojované, víťazí Hänninen

Saturday, 04. 06. 2011 - 16:03, Katarína Ďurecová   

Na Ukrajine je dobojované, víťazí Hänninen

Na Ukrajine je dobojované. Po troch etapách sa v cieli rally, ktorú je možné charakterizovať ako rally plnú defektov, že raduje Juho Hänninen, ktorý si žiadny defekt neprivodil a ktorý si na svoje konto pripisuje už druhé víťazstvo v sezóne. Hänninen sa taktiež posúva i do čela priebežného hodnotenia IRC. Druhé miesto patrí Bryanovi Bouffierovi a tretie miesto obsadzuje Hänninenov tímový kolega Jan Kopecký. Títo jazdci taktiež dokázali rally absolvovať bez defektov.

Štvrté miesto i napriek defektu a výletu mimo trať získava nakoniec mladý Nór v službách Škody UK Andreas Mikkelsen, piaty končí Guy Wilks z Peugeotu UK, ktorého taktiež počas rally trápili defekty. Šieste miesto patrí víťazovi predchádzajúceho podujatia Thierrymu Neuvillovi, ktorý síce v rally viedol, ale po havárii a následne i po defekte môže byť zrejme rád, že došiel do cieľa a berie nejaké body.

Tibor Szabosi;co8c1933-3.jpg

Siedme miesto berie opäť raz nie príliš výrazný Toni Gardemeister, ôsmy skončil pri svojej premiére so Škodou Fabiou S2000 na asfaltovom povrchu mladý Estónec Karl Kruuda. Deviate miesto obsadzuje Patrik Sandell, ktorý dostal defekt počas druhej etapy neuveriteľných 4 krát a opäť teda výrazne zaostal za očakávaniami. Top 10 uzatvára víťaz kategórie dvojkoliek - Francúz Jean-Michel Raoux s Renaultom Clio R3. V cieli opäť raz chýbajú Protony - PG Andersson, Giandomenico Basso a i domáci Oleksandr Saliuk Sr. nedokončili kvôli rôznym technickým problémom.

Petr Frýba;fryb5864.jpg

V celkovom poradí je teda na čele hodnotenia IRC Juho Hänninen 58 bodmi, tesne za ním je jeho tímový kolega Jan Kopecký so ziskom 55 bodov. Na treťom mieste je Bryan Bouffier s 49 bodmi o bod menej má Thierry Neuville. Doterajší líder hodnotenia IRC Freddy Loix, ktorý túto rally vynechal má na svojom konte 45 bodov a je celkovo piaty. V poradí značiek vedie Škoda so 146 bodmi, Peugeot je ale na dostrel - bodov má 134.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri