Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

PG Andersson testoval s Protonom

Wednesday, 22. 12. 2010 - 22:56, Katarína Ďurecová   

PG Andersson testoval s Protonom

PG Andersson má za sebou prvý test Protonu Neo Satria S2000 špecifikácie z roku 2010, ale s novým vylepšeným motorom, s ktorým sa zúčastní januárovej Rally Monte Carlo. Test trval dva dni a uskutočnil sa južne od francúzskeho Grenoblu a Andersson počas neho v silnom snežení najazdil vyše 200 kilometrov.

„Už dlhšie viem, z rozhovorov s ostatnými jazdcami, že šasi Protonu je dobré - a naozaj dobré je. S testom som veľmi spokojný. Podmienky počas testu sa trochu menili a tak sme na šasi spravili menšie úpravy a tieto zmeny som ihneď pocítil. Je dobré, že som najazdil pred Monte veľa kilometrov na pneumatikách s hrotmi", hovorí o svojom teste Per Gunnar Andersson.

Only-Rally.com: Victor

Only-Rally.com: Victor

„Ku koncu druhého dňa bola cesta už čistá a tak sme mohli testovať aj s pneumatikami bez hrotov, ale bolo by dobré, keby sa nám na ďalšom teste podarilo testovať aj na suchom asfalte. Už teraz sa ale na Monte veľmi teším. Z auta a z tímu mám len pozitívne pocity", pokračoval Andersson.

Only-Rally.com: Victor

Only-Rally.com: Victor

„Rally Monte Carlo bude skutočne veľkým podujatím pre každého, zúčastní sa ho veľmi veľa dobrý jazdcov a konkurencia bude tvrdá. Ale ja som s Protonom a s tým, kde som na začiatku sezóny veľmi spokojný", zakončuje PG.

Only-Rally.com: Victor

Only-Rally.com: Victor

Pripomeňme že, PG Andersson má s Protonom v pláne iba Rally Monte Carlo. Druhým jazdcom Protonu a tímovým kolegom PG Anderssona pre Rally Monte Carlo bude populárny Austrálčan Chris Atkinson.

Only-Rally.com: Victor

Only-Rally.com: Victor

Na záver si pozrite veľmi pekne spracované video z testu:

Only-Rally.com: Victor



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri