Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné

Petter na rallycrosse v Lidden Hill nedojazdil

Tuesday, 02. 04. 2013 - 17:35, Zdenka Frývaldská   

Petter na rallycrosse v Lidden Hill nedojazdil

Petter Solberg sa cieľa na svojom prvom rallycrossovom podujatí v Lidden Hill nedočkal. Odstúpiť musel kvôli technickej poruche.

 

solberg1-1000-635-80-s-c1.jpg

Solberg vyhral nedeľňajšiu druhú kvalifikáciu a následne aj jednu zo zahrievacích jázd a jeho šance poraziť svojich súperov vyzerali veľmi nádejne. Cieľ svojich prvých pretekov však v novej disciplíne napokon nevidel. Odstúpiť musel už v druhom semifinálovom kole, v ktorom mu zlyhal posilňovač riadenia. "Musím povedať, že táto disciplína je oveľa náročnejšia ako rally. Preteky prebiehajú v kuse, takže ak sa niečo pokazí, nemáte šancu to opraviť. Mali sme veľmi veľa problémov a dosiahnuté výsledky sú pre nás úspechom. Auto bolo postavené za tri týždne a takmer nikto z tímu sa poriadne nevyspal. Teraz už vieme, že sme konkurencieschopní a máme šancu sa zlepšovať. Potrebujeme len väčšiu spoľahlivosť a môžme bojovať. Tieto preteky boli pre mňa jedna z najťažších vecí, ktoré som vo svojom živote absolvoval", povedal jazdec pre maxrally.com

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri