Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Peter Ambrúz dosiahol na výborné umiestnenie v Zóne strednej Európy 2015

Monday, 22. 02. 2016 - 11:08, Public relations   

Peter Ambrúz dosiahol na výborné umiestnenie v Zóne strednej Európy 2015

Pred pár dňami sme vám priniesli článok o sezóne 2015 z pohľadu Slovak National Hillclimb Teamu a jeho jazdcov. Teraz sa spoločne pozrieme na úspech jedného z nich, Petra Ambrúza.

 

Tibor Szabosi;h7p9760-5.jpg

Sezóna Slovak National Hillclimb Teamu nebola ľahká. Množstvo pretekov, ale aj organizácia podujatia, či koncoročný vstup do disciplíny rally. Peter Ambrúz v nej však stihol ešte viac. Získal výborné umiestnenie v rámci Zóny strednej Európy pretekov automobilov do vrchu, v triede E1 do dvoch litrov s pohonom jednej nápravy spoločne s vozidlom Vauxhall Vectra ST.

Tibor Szabosi;h7p6471-2.jpg

„Sezóna naozaj nebola ľahká, dokonca si dovolím tvrdiť, že patrila k jednej z najnáročnejších v mojej pretekárskej kariére. Pod tento stav sa podpísalo nielen množstvo podujatí zaradených do domáceho šampionátu, ale aj príprava podujatia Slovakia baba, vďaka ktorému sa nám po dlhej, päť ročnej prestávke podarilo vrátiť preteky automobilov do vrchu na jeden z našich najslávnejších kopcov. Popri všetkých týchto starostiach som si ja osobne dal za úlohu zabojovať v rámci seriálu Zóna strednej Európy, čo samozrejme so sebou prinieslo cestovanie aj na iné podujatia, ktoré sa konali v Európe. Výsledkom bolo, dovolím si tvrdiť výborné umiestnenie v rámci Zóny strednej Európy pretekov automobilov do vrchu v triede E1, keď predo mnou skončili iba jazdci na autách s podstatne výkonnejšími motormi a pohonmi všetkých kolies. Toto ma naozaj teší. Bez silných partnerov a dobrého tímového zázemia by to však nešlo, takže všetkým, vrátane mojej rodiny patrí veľké ďakujem," opísal svoje pocity Peter Ambrúz.

Tibor Szabosi;0k4a8353.jpg

Slovak National Hillclimb Team, Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri