Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

PAV - Homôlku nahradí Čierny Balog

Monday, 10. 07. 2017 - 18:31, Ľuboš Kašický   

PAV - Homôlku nahradí Čierny Balog

Dobrá správa pre pretekárov a fanúšikov Majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu. V kalendári pribudlo náhradné podujatie, za zrušené preteky na Homôlke.


Tibor Szabosi;asf-0837-1.jpg

Po skončení pretekov na Pezinskej babe zvolal narýchlo krátke operatívne stretnutie predseda komisie PAV, Peter Ambrúz, aby navrhol náhradu za nedávno zrušené preteky, ktoré sa mali jazdiť na Homôlke v závere júna.

Tibor Szabosi;asf-0838-1.jpg

Jeho návrh bol jednohlasne prijatý a do aktuálneho kalendára MSR PAV pribudne Cena Route66, ktorá sa bude jazdiť na Čiernom Balogu v termíne 22. - 24.septembra 2017. Termín si prosím poznačte v kalendári a už teraz sa môžeme tešiť na ďalšie zaujímavé preteky. Štátna cesta II/529 v úseku Čierny Balog - Lom nad Rimavicou bude na základe prísľubu VÚC opravená tak, aby sa dôstojne obnovili preteky, ktoré boli založené v roku 1994.

Tibor Szabosi;asf-0842-1.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri