Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Beti Racing Team prináša do Dobšinej mladú krv!

Tuesday, 11. 07. 2017 - 17:22, Public relations   

Beti Racing Team prináša do Dobšinej mladú krv!

Na Dobšinskom kopci nesmie chýbať ani Beti Racing Team a jeho reprezentantom bude 17-ročný Majo Sucháč, pre ktorého to bude jeho premiéra. Pre tých, ktorí ho ešte nepoznajú, Majo Sucháč je mladý ambiciózny chalan, ktorého od mala chytil motoršport. Diváci ho mohli vidieť na podujatiach MRC, MTE, a aj na jeho domácom preteku, MSR PAV v Ožďanoch. Nakoľko sa Ožďany tento rok nejazdili, Dobšinú berie ako domáci pretek a príležitosť naskočiť do sedadla jazdca. Oproti Ožďanom, kde v roku 2016 štartoval, ide však o oveľa náročnejší pretek, o čom svedčí aj jeho zaradenie do seriálu Majstrovstiev Európy. Mladý jazdec to však berie ako motiváciu, je to pre neho hlavne škola, nebude zbytočne tlačiť, ale zbierať cenné skúsenosti, ktoré mu pomôžu zlepšiť sa na ďalších pretekoch.

Prešiel si už rôznou technikou, no a v Dobšinej zasadne do Fabie Denisa Pavlíka, na ktorej sa predošlému majiteľovi podarilo získať juniorský titul majstra Slovenska.

„Keďže s Denisom trávim veľa času, je to pre mňa srdcová záležitosť presadnúť do jeho bývalého auta. Denis mi o tomto aute veľa hovoril a spoločnými silami sa pripravujeme na toto podujatie. Po motorickej stránke je auto síce slabšie, avšak po výmene podvozku by už Fábia nemala chodiť po troch ;)"

dsc9189.jpg

Maja sme mohli vidieť pred pár týždňami ako spolujazdca na MRC Liptovské Sliače, kde s Mariánom Kekeňákom získali prvé miesto vo voľnom pohári a druhé miesto absolútne. Tohto jazdca však vyradila porucha na Rally Tatry, ktorá si na jeho Mitsubishi Evo 9 vyžiadala kompletnú prestavbu motora. Evo je však už skoro hotové, no čakajú ho ešte drobné úpravy. Ak pôjde všetko podľa plánu predstaví sa už na Rally Lubeník.

No, a ešte pár Majových slov divákom a Beti Racing teamu: „Chcel by som poďakovať celému teamu za možnosť, a hlavne, podporu k plneniu si sna. Konečne upgrade na vyššiu úroveň. Maximálne sa teším na takéto veľké podujatie. Vidíme sa na trati "

Text: Július Salzer



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri