Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Patrik Sandell smeruje do Prešova

Tuesday, 12. 04. 2011 - 18:59, Miroslav Majláth   

Patrik Sandell smeruje do Prešova

Druhé podujatie zaradené do seriálu DMACK Tyres Rally 2011 Rally Prešov odštartuje síce až o dva pol týždňa, napriek tomu už prichádza s veľkým prekvapením.


Václav Fiala;img-4780-1.jpg

To pre divákov pripravil novovzniknutý slovenský KL Racing Team. Napriek tomu, že ten tím vznikol iba pred pár dňami, v zozname prihlásených už dnes figuruje s posádkou Patrik Sandell - Sttafan Parmander a vozidlom Škoda Fabia S2000.

Vladislav Maschl;img-1809.jpg

Patrik Sandell sa narodil 21.4.1982. Prvú rally súťaž absolvoval vo svojich sedemnástich rokoch na vozidle VW Golf GTI. V rámci majstrovstiev sveta v rally sa začal objavovať od roku 2005, pričom už v nasledujúcom roku, čiže v roku 2006 sa stal Juniorským majstrom sveta s vozidlom Renault Clio S1600. Neskôr sa objavoval v PWRC a SWRC. V sezóne 2011 sme mali možnosť jeho výkon sledovať na úvodnom podujatí sezóny na Rally Sweden. Podľa Patrikových plánov by sa mal zúčastniť v tohtoročnej sezóne aj siedmych podujatí zaradených do seriálu Intercontinental Rally Challenge.

 



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri