Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Pastor Mladonado nie je prekvapený zo svojej pozície na zajtrajšom štarte

Saturday, 12. 05. 2012 - 16:54, Eva Rihová   

Pastor Mladonado nie je prekvapený zo svojej pozície na zajtrajšom štarte

Kvalifikácia na nedeľnajšiu Veľkú cenu Španielska priniesla niekoľko prekvapení, jedným z nich je určite aj výborný výkon Venezuelčana Pastora Maldonada, ktorý bude stáť zajtra v prvej rade. Podľa vyjadrení Maldonada ho vraj jeho výsledok a samotná rýchlosť Williamsu až tak neprekvapila.

14608.jpg

Pastor Maldonado bol veľmi rýchly vo všetkých troch častiach kvalifikačných bojov, čo sa napokon odzrkadlilo aj v rozhodujúcom záverečnom čase. Monopost vo farbách Williamsu bude štartovať po prvý krát z prvej rady od roku 2006, čo sa suchých podmienok na trati týka. Spomínanú prvú radu z roku 2006 vybojoval vtedy Mark Webber, a to vo VC Monaka. Z prvého štartovacieho miesta sa vo Williamse tešili naposledy v sezóne 2010 vo VC Brazílie, vtedy to bolo vďaka Nicovi Hulkenbergovi.

14552.jpg

" V piatok sme mali pocit, že top 10 môže byť naozaj reálna a dnes ráno som bol príjemne prekvapený našimi výkonmi, pretože auto bolo pormerne rýchle s malým množstvom paliva. A tak sme od rána verili, že to bude možné." vyjadril sa Maldonado.

13936.jpg

Williams už počas predchádzajúcich štyroch víkendov ukazoval svoju konzistentnú rýchlosť v pretekoch, čo dáva Maldonadovi ešte väčšiu sebadôveru v zajtrajší zisk solídnej porcie bodov. " Od začiatku roka sme pracovali naozaj tvrdo, snažli sme sa porozumieť chovaniu pneumatík a vyvinúť naše auto práve čo najlepšie s ohľadom na pneumatiky, pokračuje Venezuelčan, a dnešným výsledkom sme spravili ďalší dobrý krok pre nedeľné preteky. Auto vyzerá spoľahlivo, hlavne pokiaľ ide o rýchlosť v pretekoch, preto je skutočne skvelý pocit byť medzi troma najrýchlejšími. Zapracovali sme na našej najväčšej slabine, a to na výkonoch v kvalifikáciách. Som veľmi šťastný za tím, za moju krajinu a aj za seba", dodal na záver.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri