Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Paddon: Cieľom je top 5

Thursday, 12. 11. 2015 - 12:01, Katarína Ďurecová   

Paddon: Cieľom je top 5

Hayden Paddon na Wales Rally GB nahradil v hlavnom tíme Hyundaiu Thierryho Neuvilla, čo znamená, že sa ocitá v pre neho novej pozícii a boduje do šampionátu tímov.

„Wales Rally GB je pre mňa niečo ako domáce podujatie, vraciam sa do anglicky hovoriacej krajiny, kde som získal veľa skúseností. Vo Walese som, pokiaľ nepočítam Rally New Zealand, absolvoval svoje prvé podujatie WRC a mám to tu rád," hovorí Paddon, ktorý je po Andreasovi Mikkelsenovi ďalším jazdcom považujúcim Wales Rally GB za de facto domáce podujatie.

Hyundai Motorsport;128506-paddon13gb14cm215a.jpg

A aké sú Paddonove ciele v samotnej rally? „Samozrejme, teraz získavame body pre tím, takže musíme v prvom rade myslieť na zisk čo najlepšie výsledku a doviezť body domov. Teším sa na dážď, blato a šmykľavé lesné cesty. Samozrejme, radi by sme sezónu zakončili dobrým výsledkom, takže sa na to pokúsime zatlačiť a skončiť v top 5."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri