Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Mikkelsen je hladný po ďalších víťazstvách

Thursday, 12. 11. 2015 - 00:02, Katarína Ďurecová   

Mikkelsen je hladný po ďalších víťazstvách

Andreas Mikkelsen sa po svojej výhre v Španielsku nevie dočkať ďalšieho víťazstva. Najradšej by ho zopakoval už na nadchádzajúcej Wales Rally GB, ktorá je preňho de facto domácim podujatím.

„Naše prvé víťazstvo na Rally Spain bolo pre nás veľmi dôležité, konečne sa to podarilo a na Wales Rally GB teda môžeme štartovať bez tlaku," hovorí tento nórsky jazdec a pokračuje: „Wales je pre mňa výnimočným miestom, presťahoval som sa tu, keď som mal 17 rokov, aby som získal vodičský preukaz. Môj prvý štart vo WRC bol tiež vo Walese. Preto je vždy pekné sa na tieto trate vrátiť. Tak ako Rally Sweden, aj Wales Rally GB je pre mňa takmer domácim podujatím."

Martin Trenkler;_e8z0916.jpg

Mikkelsen taktiež i naznačil svoj cieľ na tomto podujatí: „Vo Walese treba byť pripravený na zle počasie. To vždy robí rally zradnou, hlavne lebo trate sú blatisté a šmykľavé. V Španielsku som zistil, ako chutí víťazstvo a ďalšie chcem získať čo najskôr."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri