Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ostberg sa nevzdáva

Friday, 26. 04. 2013 - 17:23, Zdenka Frývaldská   

Ostberg sa nevzdáva

Qatar M-Sport nasadí na Phillips Led Rally Argentina 2013 tri tímové posádky. O dosiahnutie čo najlepšieho výsledky sa bude opäť snažiť aj Mads Ostberg.

 

Rally Argentina;3-800x533.jpg

Ostberg dosahuje veľmi kvalitné výsledky, ale často pri snahe poraziť Ogiera až príliš riskuje. V Portugalsku síce došiel do cieľa na peknom ôsmom mieste, no havária ho pripravila o oveľa lepšie umiestnenie. Mechanici z M-Sport jeho Fiestu RS WRC komplet prestavali a pripravili na špičkový výkon pre nasledujúce podujatie WRC. V Argentíne sa Ostbergovi zatiaľ predchádzajúce dva ročníky darilo. Získal tam piate a tretie miesto, pričom tento rok by to mohol ešte vylepšiť.

Rally Argentina;4-800x533.jpg

"Naším cieľom bude bojovať o stupne víťazov. Je pre nás dôležité získať nejaké body a dokázať si, že sme stále v hre. Samozrejme stále chceme vyhrávať. Na Argentínu máme pekné spomienky, takže vyskúšame zatlačiť, ale podstatné bude dôjsť do cieľa na čo najlepšom mieste. Je to náročná rally s premenlivým počasím. Raz svieti slnko, inokedy sa zas objaví hmla a dážď. Musíme byť schopní prispôsobiť svoj ​​štýl jazdy tak, aby vyhovoval každému stavu počasia. Myslím, že najväčším problémom však bude dĺžka rýchlostných skúšok. Sme zvyknutí, že občas sa objaví nejaká dlhšia skúška, ale tu sú takmer všetky rovnako dlhé, takže treba byť veľmi vytrvalý", povedal Nór v tlačovej správe Qatar M-Sport, týždeň pred súťažou.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri