Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Ospravedlnenie manažéra tímu Styllex Motorsport

Wednesday, 27. 09. 2023 - 10:47, T. Szabosi   

Ospravedlnenie manažéra tímu Styllex Motorsport

Milí športoví priatelia ,

z pozície manažéra tímu STYLLEX by som sa rád všetkým motoristickým priaznivcom, súperom našej posádky, a zároveň našim fanúšikom a hlavne našim reklamným partnerom chcel ospravedlniť za vydanie tlačovej správy Tím STYLLEX pridáva ďalší titul Majstrov Slovenska na svoje konto" ohľadne získania titulu abs. Majstrov Slovenska 2023.

Tibor Szabosi;asf-8359-4.jpg

Na základe výsledkov po Rallye Dobšiná 2023, keď na cieľovej rampe bola druhou posádkou posádka Jožko Béreš- Radovan Plichta, a na treťom mieste bola na cieľovej rampe vyhlásená posádka bratov Švecovcov, sme pri takomto umiesnení posádok  prepočítali výsledky z  podujatí MSR v sezóne 2023, a stali by sme sa bodovo abs.  Majstrami Slovenska v sezóne 2023.

Tibor Szabosi;asf79259-2.jpg

Žiaľ, po diskvalifikácii posádky J.Béreša- R.Plichtu, sa výsledky zmenili (a tým pádom aj získané body), sa posádka bratov Švecovcov posunula na 2.-hé miesto, a tak sa výsledky aj ohľadne abs. Majstrov Slovenska 2023 ešte neuzavreli.

Tlačová správa zostáva už reálna vo výsledkoch MSR v triede 5, kde sa naša posádka stala Majstrami SR.

Michal Bobko;asf-7230-12.jpg

Na záver sa  teda chcem všetkým priaznivcom a partnerom ospravedlniť touto cestou, a vysloviť myšlienku, že vydanie vyššie uvedenej tlačovej správy bolo z našej strany zrealizované na základe pôvodných výsledkov, a nebol v tom žiadny iný zámer.

Za tím STYLLEX,

Michal Koči
manažér tímu



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri