Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ohlasy jazdcov pred mexickou rally

Wednesday, 02. 03. 2011 - 10:55, Lukáš Raník   

Ohlasy jazdcov pred mexickou rally

Mexická rally klope na dvere. Už v piatok budeme mať prvú príležitosť porovnať nové WRC na nezpevnenom povrchu. Ako to vidia samotní jazdci? To už sa dočítate od samotných jazdcov.

 

Petter Solberg: „Ozaj netrpezlivo čakám už na štart a prvú skúsenosť s DS3 na šotoline. Minulý týždeň sme testovali jeden deň vo Francúzsku so zameraním na nájdenie optimálneho setupu na Mexiko. Som si istý, že budeme mať najlepšie nastavenie. Prvý deň budeme štartovať z piatej pozície, čo je pre nás veľmi kľúčové pre úspech na mexickej rally."

Vladislav Maschl;img-1646-1.jpg

Mads Ostberg: „Švédska rally bola pre nás veľmi úspešná, ale nemyslím si, že podobný výsledok môžeme dosiahnuť aj v Mexiku. Štartujeme tu po prvý krát. Dôležité pre nás bude vžiť sa s Fiestou na šotoline. Hlavným cieľom pre mňa je dokončiť rally bez problémov a chýb. Čo sa týka umiestnenia, spokojný budem s výsledkom do top 6, pokiaľ by to bolo lepšie, budem šťastný muž!"

Vladislav Maschl;img-1746-2.jpg

Sebastien Loeb: „Prvá šotoliná rally, to je pre nás skutočný štart do sezóny. Rýchlostné skúšky budú podobné tomu, čo nás bude čakať počas celého roka a to kombinácia veľmi rýchlych a technických úsekov. Vieme, že vyhrať môže niekoľko pilotov. Z našej strany bude veľmi dôležité nestratiť ani jeden bod."

Willy Weyens;loeb-372.jpg

Sebastien Ogier: „Na rally Mexiko mám dobré spomienky. V roku 2008 to bol náš prvý závod vo WRC s Citroenom C2 S1600 a vyhrali sme. Minulý rok sme mali vzrušujúci súboj s Pettrom Solbergom o druhé miesto. Tento rok si ozaj verím. Rýchlostné skúšky sú skvelé a veľmi príjemné pre jazdca."

Willy Weyens;ogier-371.jpg

Jarri Mati Latvala: „Poslední deň našich testov v Portugalsku bolo naozaj sucho a takéto podmienky by mali panovať aj v Mexiku. Setup sme zvolili menej agresívny a som si istý, že naša Fiesta bude konkurencieschopná. Je to samozrejme úplne odlišný pretek ako vo Švédsku. Všetci čakajú aké časy budeme dosahovať na šotoline s novými WRC. Prvý deň štartujem z tretieho miesta, čo nie je vôbec zlá pozícia. V Mexiku štartuje aj menej tímov, tým pádom budú rýchlostné skúšky po prvom prejazde omnoho čistejšie."

Vladislav Maschl;img-1657.jpg

Jevgenij Novikov: „Pochopiteľne na tejto rally nebudeme bojovať o popredné miesta a určite nepôjdem na svojom limite. Prvú možnosť zviesť sa na Fieste budem mať až na shakedowne. Nové WRC sú rovnaké pre všetkých, ale budem potrebovať nejaký čas na prispôsobenie novému autu."

Novikov



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri