Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ogier: "Najkrajšie momenty v mojej kariére..."

Saturday, 16. 02. 2013 - 16:00, Zdenka Frývaldská   

Ogier:

Sebastien Ogier mal zo svojho prvého víťazstva pre Volkswagen Motorsport neuveriteľnú radosť.

 

Vladislav Maschl;dsc-9975.jpg

Francúzsky jazdec Sebastien Ogier, ktorý ešte v minulej sezóne jazdil na Škode Fabia S2000, dokázal priniesť svojmu novému tímu prvé víťazstvo. Na Rally Sweden štartoval s vozidlom VW Polo R WRC, s ktorým vyhral 11 z 22 rýchlostných skúšok, porazil aj Sebastiena Loeba a odniesol si tak zaslúžené prvé miesto. Ogier sa tak dostal do vedenia šampionátu WRC a to 3 body pred Loebom a 22 bodov pred Ostbergom.

Vladislav Maschl;dsc-9349.jpg

"Nedokážem slovami vyjadriť čo cítim. Už v aute sme kričali radosťou. Stále si poriadne neuvedomujem, že sme to naozaj vyhrali. Je to asi najkrajší moment celej mojej kariéry. Som hrdý, že som porazil Škandinávcov a aj takého jazdca ako je Loeb. Ten pre mňa až do posledného dňa predstavoval veľkú hrozbu, ale dal som všetko do toho, aby ostal za nami. Naše Polo bolo perfektne pripravené, tím odviedol skvelú prácu. Som viac ako šťastný", popísal svoje pocity Ogier.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri