Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ogier i van Merksteijn Jr cez víkend víťazne (+foto)

Sunday, 18. 09. 2011 - 20:52, Katarína Ďurecová   

Ogier i van Merksteijn Jr cez víkend víťazne (+foto)

Pravidelní účastníci majstrovstiev sveta, ktorí tento rok štartujú s Citroenom DS3 WRC, Sébastien Ogier a Peter van Merksteijn Jr sa cez tento víkend zúčastnili podujatí francúzskeho, respektíve holandského šampionátu a obaja si na svoje konto pripísali víťazstvo.

Sébastien Ogier sa v rámci testov na Rallye de France Alsace zúčastnil Rallye Vosgien, na ktorej štartoval za volantom Citroenu DS3 WRC. To, že Ogier nemal na celej súťaži najmenšiu konkurenciu najlepšie dokumentuje fakt, že druhému Alainovi Vauthierovi štartujúcemu s Peugeotom 206 WRC nadelil priam neuveriteľných 10 minút.

planetemarcus.free.fr - http://twitpic.com/6lrrii/

Peter van Merksteijn Jr sa zase predstavil na domácej Hellendoorn Rally, kde sa predviedol s Citroenom C4 WRC so zaujímavým čiernym dizajnom. Toto podujatie nakoniec vyhral s náskokom jednej minúty a pätnástich sekúnd pred druhým Bernardom ten Brinkem, ktorý sa tento i po minulé roky objavil na niektorých podujatiach majstrovstiev sveta v kategórii SWRC. Ten sa na túto rally vyzbrojil Fordom Focus RS WRC z roku 2008.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri