Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Khalid Al-Qassimi a jeho najlepšie umiestnenie vo WRC

Sunday, 18. 09. 2011 - 15:43, Katarína Ďurecová   

Khalid Al-Qassimi a jeho najlepšie umiestnenie vo WRC

Do austrálskej rally bolo najlepším umiestnením vo WRC pre Khalida Al-Qassimiho šieste miesto z gréckej rally, ktoré získal v roku 2009. V Austrálii však rodák z emirátu Abu Dhabi skončil piaty a toto umiestenie tak ešte vylepšil.

„Toto je historický deň pre motoršport v Abu Dhabi. Mojim plánom bolo byť tak blízko top 5, ako je možné a svoje očakávania som viac ako naplnil. V ťažkých podmienkach a na meniacom sa teréne som dokázal absolvovať celú rally bez problémov. Počas posledných rýchlostných skúšok som ale bol extrémne nervózny, pretože som na to nechcel zbytočne tlačiť až príliš a riskovať, že stratím svoju pozíciu, ale nakoniec z toho z mojej strany bolo premyslené predstavenie", vyjadril sa po Rally Australia Khalid Al-Qassimi.

Radek Vojtěchovský;img-0820.jpg

Mohlo by sa zdať, že Al-Qassimiho výsledok je ľahko najlepším výsledkom, aký kedy arabský jazdec vo WRC dosiahol, ale nie je tomu tak. V roku 1986 totiž Saeed Al-Hajri skončil štvrtý na gréckej rally.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri