Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ogier chce ostať najrýchlejším

Saturday, 20. 04. 2013 - 15:36, Zdenka Frývaldská   

Ogier chce ostať najrýchlejším

Sebastien Ogier vyhral už tri podniky WRC 2013. Aj keď pripúšťa, že by mohol prejsť do obrany, chce naďalej ostať tým najrýchlejším.

 

Vladislav Maschl;dsc-4204.jpg

Ogierovi sa napriek chorobe podarilo získať v Portugalsku tretie tohtoročné víťazstvo, čím sa jeho náskok pred Hirvonenom vyšplhal už na 54 bodov. Aj keď Francúz pripúšťa, že by sa mohol sústrediť už na obranu, chce vo vyhrávaní pokračovať. Pre Autusport povedal: "Pri pohľade na tabuľky to pre mňa možno vyzerá jednoduché, ale Mads a Dani boli v Portugalsku veľmi rýchli, nebyť chýb, ktoré spravili. Bude to náročné udržať svoj náskok aj po zvyšok sezóny, ale myslím, že teraz sme vo výhode a musíme to využiť. Je pravda, že už nemusíme nutne vyhrávať, ale toto nie je môj plán. Som jazdec a páči sa mi chuť víťazstva. Musíme byť počas zvyšku sezóny len rovnako šikovní ak doteraz."

Vladislav Maschl;dsc-4057.jpg

Najbližším podnikom svetovej rally bude Philips LED Rally Argentina 2013, ktorá sa uskutoční už v prvý májový víkend, za účasti aj Sebastiena Loeba.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri