Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Ogier bude štartovať na Rallye Vosgien

Tuesday, 13. 09. 2011 - 11:07, Katarína Ďurecová   

Ogier bude štartovať na Rallye Vosgien

Sébastien Ogier by sa mal v rámci testov na najbližšie dve asfaltové podujatia sezóny WRC - Rallye de France Alsace a Rally Catalunya zúčastniť domácej Rallye Vosgien.

Rallye Vosgien sa odohrá v dňoch 16 - 17 septembra, teda pár dní po tom, čo budú mať za sebou jazdci Citroenu testy na francúzske podujatie WRC. Toto podujatie sa ide v rámci francúzskeho šampionátu a koná sa v oblasti pohoria Vosges. Rýchlostné skúšky sú veľmi podobné hornatým rýchlostným skúškam, ktoré na jazdcov čakajú na Rallye de France Alsace, čo je zrejme spôsobené i tým, že sa od nich nenachádzajú vôbec ďaleko.

Citroen Racing;ogier10aus11cm99-1.jpg

Minulý rok sme na tejto rally mohli vidieť iného účastníka WRC, ktorý ju, tak ako Ogier tento rok, využil ako testovacie podujatie pred francúzskou rally. Bol ním Kimi Raikkonen, ktorý na tejto rally štartoval s Citroenom C4 WRC a nakoniec i zvíťazil.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri