Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Odznelo pred štartom Rally Košice

Friday, 14. 10. 2011 - 03:44, Daniel Mandzi   

Odznelo pred štartom Rally Košice

Jozef Béreš jr. (št. č. 3, Škoda Fabia S2000): „Pred sebou máme veľmi krásnu súťaž a zároveň z môjho pohľadu aj ťažkú. Dôležitá bude aj voľba pneumatík, ale dúfam, že budeme počas oboch dní držať krok so špičkou, ktorá v Košiciach štartuje. Je tu viacero dobrých poľských jazdcov a neviem odhadnúť, na akých priečkach sa budem pohybovať.

Tibor Szabosi;co8c4273-2.jpg

Gregorz Grzyb (št. č 8, Peugeot 207 S2000): „Pred nami je najdôležitejšia súťaž sezóny, v ktorej nás čaká priamy boj s Jožkom Bérešom o prvenstvo v slovenskom majstráku. Počas sezóny sme mali dosť smoly a stratili sme dosť bodov, preto nastala taká situácia, že budeme v Košiciach bojovať o majstrovský titul. Je to šport a verím, že na trati sa rozhodne."

Tibor Szabosi;co8c4198-1.jpg

Jaroslav Melichárek (št. č. 5, Mitsubishi Lancer WRC05): „Vieme čo nás čaká na poslednej súťaži. Pokiaľ chceme zamiešať kartami, musíme jazdiť rýchlo a bez chýb. Nebude to ľahké, ale urobíme všetko pre čo najlepší výsledok. Musíme sa sústrediť iba na svoj výkon, aby bol vyrovnaný a lepší, ako v prípade našich súperov."

Tibor Szabosi;co8c4246.jpg

Igor Drotár (št. č. 9, Subaru Imprezra WRC): „Sme doma a dá sa povedať, že by sme mali mať dosť natrénované. Trate v podstate poznáme, aj keď nie som po zdravotnej stránke celkom fit, ale na tých 99 percent áno. Dúfam že to aj takto zostane, na súťaž sa nesmierne teším a verím že to bude dobré."

Tibor Szabosi;t2c2519.jpg

Jaroslav Orsák (št. č. 15, Mitsubishi lancer evo IX): „Súťaž bude náročná, lebo doteraz pršalo, na krajnici je blato a iste sa bude ešte vyťahovať. Trate sú nádherné a hlavne tá najdlhšia Opiná, ktorá sa ide v sobotu ako prvá. Je dosť rýchla a hlavne srdcová. Domnievam sa, že súťaž bude pekná, je tu veľa štartujúcich. Bol by som radšej, keby bolo mokro, ale má byť sucho, tak čo narobíme? (smiech)."

Tibor Szabosi;t2c2456.jpg

Mario Csente (št. č. 17, Subaru Impreza WRX Sti): „Pred nami sú posledné preteky, v ktorých pôjde o to, kto z koho. Snažil som sa trénovať čo najlepšie a úprimne povedané rýchlostné skúšky sú pekne, ale nepatria k tým, aké mám najradšej. Radšej jazdím na širších, ale podmienky sú rovnaké pre všetkých a uvidím ako dopadneme v sobotu v cieli."

Tibor Szabosi;t2c2460.jpg

Jozef Béreš (št. č. 19, Audi Quatro): „Máme natrénované, auto je pripravené, my sme cítime dobre a dúfajme že aj súťaž takto dopadne. Stále si to hovoríme pred každým podujatím, no nechajme sa prekvapiť."

Tibor Szabosi;co8c9807-3.jpg

Tomáš Ondrej (št. č. 21, Mitsubishi Lancer EVO VI):  „Podobne ako po iné roky aj teraz sa na košickú rely teším. Očakávania sú veľké, ambície tiež a verím, že všetko dobre dopadne a šťastní a zdraví dôjdeme do cieľa."

Tibor Szabosi;t2c2471.jpg

Martin Kočí (št. č. 31, Citroen C2 R2 Max): „S nastavaním auta aj rozpisom sme spokojní a veríme, že z toho bude aj dobrý výsledok. Skoro každému jazdcovi sa lepšie jazdí na suchu a rovnako aj mne, ale určite si súťaž dokážeme užiť aj na vode. Približne vieme ako konkurencia zrýchľuje, preto by sme radi dosiahli lepšie časy ako naši súperi."

Tibor Szabosi;t2c2497.jpg

Pavol Nagy (št. č. 35, Citroen C2 R2 Max): „Snažili sme sa všetko napísať čo najlepšie a skúšali sme ešte rôzne nastavenia a variácie podľa možného počasia. S tréningom sme spokojní a verím, že sa nám bude dariť. Polovica trate je rýchla, druhá zase zradná, preto uvidíme ako to všetko počas dvoch dní podpadne."

Tibor Szabosi;t2c2487.jpg

Martin Koiš (št. č. 37, Ford Fiesta): „Predpokladám, že to nebude pre mňa žiadna prechádzka, lebo mám obavy z eresiek Svinica a Slanec, pri ktorých sme nemali veľa času na písanie a keď sme chceli ešte raz, bola už tma. Aj preto mám pred nimi rešpekt , neviem sa na sto percent prispôsobiť podmienkam rely a zrejme zvolíme opatrnejšiu taktiku."

Tibor Szabosi;t2c0817.jpg

Košice 13.10. 2011                 Tlačové stredisko DMACK Tyres Rally 2011 a Rally Košice



Diskusia k článku

Najnovšie galérie

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri