Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Noël Essers: „Neuveriteľná atmosféra...“

Monday, 22. 11. 2010 - 20:00, Michal Kostka   

Noël Essers: „Neuveriteľná atmosféra...“

Vo veku šesťdesiat sedem rokov sa Noël Essers pripravuje na šiestu veľkú koncoročnú rally za volantom kamiónu MAN. Majiteľ jednej z najväčších transportných spoločností v Európe, druhý medzi kamiónmi v roku 2010, sa celkom jednoznačne rozhodol pre Africa Eco Race kvôli jej priateľskej atmosfére.

Africa Eco Race;

„Jacky Loomans je môj dobrý priateľ. Tak sme sa rozhodli, že budeme súťažiť spolu. Minuloročná skúsenosť bola skrátka skvelá, atmosféra neuveriteľná. Rovnováha medzi náročnosťou a zábavou bola perfektná. Aj v kamióne vyrážame na trať pomerne skoro, do cieľa prichádzame pred zotmením. Navyše je road book absolútne spoľahlivý. Čo sa ambícií týka, budem sa musieť poriadne snažiť, ak chcem byť na stupňoch pre víťazov. Miklós Kovács, Tomáš Tomeček, Elisabete Jacinto, to všetko sú obávaní súperi na ktorých sa už teším."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri