Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Iné  »  Offroad

Jacky Loomans: „Dakar je v Afrike.“

Monday, 22. 11. 2010 - 14:00, Michal Kostka   

Jacky Loomans: „Dakar je v Afrike.“

Jedným z tradičných účastníkov početnej belgickej výpravy je Jacky Loomans. Tretí ročník Africa Eco Race bude jeho dvadsiatou treťou africkou súťažou. Pre piateho najlepšieho jazdca uplynulého ročníka je účasť na Africa Eco Race vrcholom sezóny. Spolu s navigátorom Fritsom Driesmansom mieria tentoraz na pódium.

Africa Eco Race;

„Pre mňa je to vlastne dovolenka. Počas súťaže sa cítim v pohode, dobijem si baterky a hlavne, vyčistím si hlavu od každodenných starostí. Do auta si nikdy neberiem lopatu, to nás motivuje nezapadnúť. Vybral som si Africa Eco Race, lebo pre mňa bude Dakar navždy v Afrike. To čo som zažil minulý rok, bola bezpochyby najlepšia skúsenosť môjho života. Atmosféra, priateľskosť, fantastická športová výzva... nič z toho mi Južná Amerika pred dvoma rokmi nedokázala ponúknuť. Som si istý, že tento rok pôjde úroveň rally poriadne hore. Budeme sa musieť snažiť robiť čo najmenej chýb..."



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri