Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Neuville prvýkrát na pódiu

Tuesday, 12. 03. 2013 - 10:45, Zdenka Frývaldská   

Neuville prvýkrát na pódiu

Thierry Neuville postupuje stále vyššie a vyššie. V Mexiku dosiahol prvýkrát aj na stupne víťazov.

 

Vladislav Maschl;dsc-9857-1.jpg

Belgičan po vypadnutí v Monte-Carle a piatom mieste vo Švédsku skončil na treťom podniku WRC 2013 tentokrát na pódiu. Po problémoch Novikova, Latvalu a Ostberga sa dá hovoriť aj o šťastí, ale najmä o výbornom výkone. Jeho radosť bola tak veľká, že mu vôbec nevadilo ani mokro a zápach šampanského. "Som úplne mokrý a smrdím od šampanského, ale to nevadí. Som neuveriteľne šťastný, že sme to s Nicolasom dotiahli konečne na pódium", povedal pre maxrally.com spokojný Neuville. Na svojom fb profile napísal len toľko: "Všetko čo chcem povedať je ďakujem. Ďakujem svojmu spolujazdcovi, všetkým, ktorí ma podporujú, fanúšikom a najmä Nasserovi Al Attiyahovi, Malcolmovi Wilsonovi a celému tímu M-Sport".

neuville-citroenwrc.jpg

S výkonom jazdca bol nadmieru spokojný aj Wilson, šéf M-Sport. "Teším sa kvôli nemu. Už minulý rok ukázal, že má na to, patriť medzi najlepších, a tak som rád, že to dokázal. Dokonca v jednom z našich áut. Povedali sme mu, nech to skúsi a nech trochu pritlačí. Urobil menšiu chybu, ale našťastie to zvládol. Po nevydarenom Monte-Carle to nutne potreboval."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri