Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Neuville: "Možno už v Nemecku dosiahneme aj na prvé miesto"

Sunday, 23. 06. 2013 - 21:49, Zdenka Frývaldská   

Neuville:

Thierry Neuville a Nicolas Gilsoul dosiahli tento víkend najväčší úspech vo svojej kariére, keď na Rally Sardegna skončili na striebornej pozícii.

 

Vladislav Maschl;dsc-0468-2.jpg

Belgická posádka Qatar World Rally Team s číslom 11 získala na tohtovíkendovej talianskej rally svoje tretie pódium v tomto roku. Ziskom druhého miesta naplnila svoje plány, ktorými sa chcela v druhej polovici sezóny čo najviac priblížiť k víťazstvu. Už v prvý súťažný deň si výbornou jazdou zabezpečila tretiu pozíciu, ktorú vďaka vypadnutiu Hirvonena ešte vylepšila.

Vladislav Maschl;dsc-0586-4.jpg

"Bolo to pre nás skvelé podujatie a veľká udalosť. Ukázali sme, že máme dostatočnú rýchlosť a dokážeme jazdiť bez väčších chýb. Je to pre nás oboch veľmi dobrý výsledok. Ktovie, možno už v Nemecku dosiahneme aj na prvé miesto", zhrnul Neuville, ktorý zároveň prezradil aj kľúč k úspechu: "Náš výkon bol rovnaký ako v dvoch predchádzajúcich súťažiach, no zvolili sme taktiku dojazdu. Potrebovali sme si zvýšiť sebavedomie a dokončiť všetky rýchlostné skúšky. Keď sme videli, že naše tempo je postačujúce a časmi stíhame na Séba i JML, išli sme ďalej bez rizika v rovnakom rytme, ktorý nám priniesol tento skvelý výsledok."

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri