Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Michał Kościuszko napodobnil svoj výsledok z roku 2011

Monday, 24. 06. 2013 - 17:40, Zdenka Frývaldská   

Michał Kościuszko napodobnil svoj výsledok z roku 2011

Poliaci Michał Kościuszko a Maciek Szczepaniak vymenili Mini Cooper WRC za Ford Fiesta RS WRC a hneď na prvom podujatí získali skvelé siedme miesto.

 

Vladislav Maschl;dsc-0793-1.jpg

Posádka LOTOS Rally Team skončila na víkendovej Rally Sardegna na siedmom mieste, ktoré jej prinieslo šesť bodov do celoročného hodnotenia. Po doterajších problémoch s Mini prestúpili do Fiesty, s ktorou napodobnili svoj výsledok z Rally Australia z roku 2011. "Som veľmi rád, že sme sa konečne dostali až do cieľa a dosiahli dokonca aj pekný výsledok. Prejsť všetky rýchlostné skúšky bolo prioritou. Išli sme trochu pod tlakom, no po sérii nedávnych problémov s Mini sme chceli za každú cenu dokončiť rally. Až do posledných metrov sme súperili s Evansom a prehrali sme len o 9 desatín sekundy. Plán sme však dodržali a som veľmi šťastný, že sme v cieli.Úprimne gratulujem aj nášmu kolegovi Kubicovi, ktorý vyhral WRC2," povedal Michal.

Vladislav Maschl;dsc-0473-2.jpg

Ďalšiou rally v majstrovstvách sveta, ktorej sa posádka zúčastní, bude Rally Nemecko.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri