Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  WRC

Neuville ide do Hyundai, Wilson je sklamaný

Tuesday, 05. 11. 2013 - 19:21, Zdenka Frývaldská   

Neuville ide do Hyundai, Wilson je sklamaný

Zmluva Thierryho Neuvilla a Nicolasa Gilsoula s Hyundai Motorsport je už potvrdená. Malcolmovi Wilsonovi bude mladá posádka chýbať.

 

hyundai1.jpg

"Je nám samozrejme ľúto, že Thierry sa rozhodol odísť do Hyundai. Dosahoval počas celej sezóny skvelé výsledky. Teraz sa však ešte potrebujeme sústrediť na Wales Rally a udržanie druhej pozície v hodnotení jazdcov. M-Sport má za sebou dlhú históriu v rozvoji mladých talentov, a tak sa tešíme na náš program v roku 2014, no budeme sa na neho sústrediť neskôr," povedal šéf M-Sport, Malcolm Wilson, na margo prechodu Neuvilla ku konkurencii.

Martin Trenkler;rb-6821.jpg

Neuville stál počas tejto sezóny už šesťkrát na pódiu a stále čaká na prvé víťazstvo. Vo veľkej miere za to vďačí tímu M-Sport, no svoj prechod do Hyundai neľutuje. "Vždy som túžil stať sa továrenským jazdcom a teraz prišla moja šanca. Hyundai je mladý ambiciócny tím, ktorý ma ohromil svojím zázemím i celkovým prístupom. Dúfam, že im moje dvojročné skúsenosti zo svetovej rally pomôžu a verím v úspešnú spoluprácu. Zároveň ďakujem celému M-Sport, ktorý vždy odvádzal fantastickú prácu", zhrnul mladý Belgičan.

hyundai2-1.jpg

Z príchodu posádky sa teší aj šéf Hyundai Motorsport, Michel Nandan. "Thierry zažíva fantastickú sezónu a je jedným z najrýchlejších mladíkov vo WRC. Má potrebnú rýchlosť, jazdecké schopnosti a prístup k rally, ktorý v našom tíme potrebujeme. Myslím, že podpísaním tohto kontraktu sme dali jasne vedieť, že náš vstup do Majstrovstiev sveta v rally myslíme vážne".

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri