Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Najlepšie začal Beneš

Saturday, 18. 07. 2015 - 18:45, Public relations   

Najlepšie začal Beneš

V prvom meranom tréningu na Dobšinskom kopci zajazdil najrýchlejší čas Miloš Beneš jazdiaci na Oselle FA30. Jeho čas sa zastavil na hodnote 2:29,897
čo je takmer o tri sekundy lepší čas, ako Miloš zajazdil v prvom tréningu vlani, a jasne naznačuje, že pri neúčasti Faggioliho sa mieni tento rok popasovať o celkové víťazstvo s Faustom Bormolinim (Reynard K02). Talian podobne, ako Dušan Nevěřil (Norma M20FC) a dobšinský debutant David Hauser (Wolf GB008F1), v prvom tréningu krotil svoje kone a ich časy sa pohybovali na úrovni 2:35s.

Jozef Pisch;co8c5427-8.jpg

Pre nás zaujímavý slovenský majstrák sa pekne rozohráva medzi Igorom Drotárom (Mitsubishi Lancer) a Jozefom Bérešom ml. (Škoda Fabia WRC), keď Prešovšan bol v prvom tréningu o 0,758s. rýchlejší ako Debraďčan. Tretí čas patrí domácemu Dobšinčanovi Vlastovi Majerčákovi (Mitsubishi Lancer).

Jozef Pisch;0x8c7147-2.jpg

Pochopiteľne, že časy v prvom tréningu sú len zoznamovacie. Po druhom meranom tréningu prinesieme aj vyjadrenia pilotov a začneme mať jasnejšie, čo budeme môcť očakávať od zajtrajších pretekov.

Ľuboš Kašický

Tlačové stredisko DK 2015



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri