Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Predstavujeme

Nadčasové spojenie štýlu a technológií

Sunday, 16. 01. 2011 - 22:54, Ivan Václavík   

Nadčasové spojenie štýlu a technológií

Dnešným dňom (17. 1. 2011) uvádza Citroën na slovenský trh model C4, ktorý má vo svojom segmente batožinový priestor s pozoruhodným objemom 408 litrov. Je to len tri mesiace po svetovej premiére na jesennom autosalóne v Paríži. Céštvorka nadväzuje na predchádzajúcu generáciu, pričom má vybavenie, aké neponúkajú ani modely vyšších tried.

cit-c4-6660-1.jpg

Tri benzínové a štyri dieselové motory umožňujú v spojení s manuálnou, robotizovanou alebo automatickou prevodovkou optimalizovať výber podľa rôznych požiadaviek. K dispozícii sú tri úrovne vybavenia: Attraction, Séduction alebo Exclusive.

cit-c4-002g.jpg

Novinkou je systém na monitorovanie tzv. mŕtveho uhla, ktorý ssa aktivuje pri rýchlosti od 12 do 140 km/h, mikrohybridný pohon e-HDi so systémom Stop&Start, programovateľný tempomat (vodič si môže nastaviť päť rôznych rýchlostí a počas jazdy ich aktivovať) a netradičná v segmente kompaktných vozidiel je možnosť voľby obzvlášť pohodlných sedadiel s elektrickým nastavovaním bedrovej opierky a masážnou funkciou zabudovanou do operadiel predných sedadiel, či široké rozpätie individuálneho nastavenia atmosféry na palube (farba prístrojovej dosky, polyfonické zvuky, intenzita klimatizácie). Nechýba zásuvka na 230V.

cit-c4-014g.jpg

Cenový vejár má široké rozpätie od 12 740 až po 19 940 €. Nový Citroën C4 vyrábajú vo francúzskom meste Mulhouse.

cit-c4-030g.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri