Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Na Zaluz prihlásených 93 jazdcov, z toho 22 Slovákov

Wednesday, 15. 05. 2013 - 15:30, Zdenka Frývaldská   

Na Zaluz prihlásených 93 jazdcov, z toho 22 Slovákov

Kopec Zaluz privíta najbližší víkend prevažne slovenskú a poľskú kopčiarsku špičku. Na trati dlhej 4688 metrov sa predstaví 93 jazdcov.

 

Jozef Pisch;1t1u2208-2.jpg

Organizátori kopca Zaluz, ktorý sa uskutoční ako druhé podujatie Majstrovstiev Slovenska v Pretekoch automobilov do vrchu a zároveň prvé podujatie Górskich Samochodowych Mistrzostw Polski, urobili veľkú zmenu, keď svoj kopec zaradili na začiatok sezóny 2013. Práve to je aj dôvodom, že zoznam prihlásených je naplnený takmer všetkými známymi menami jazdcov, ktorí budú bojovať o body do svojho šampionátu. Spomenúť môžeme z Poliakov Tomasza Nagórskeho, Marcina Beltowskeho, Mariusza Steca či Róberta Steća alebo zo Slovákov Igora Drotára, Jozefa Béreša, Jána Miloňa či Ericha Achsa. Chýbať bude Martin Koiš, ktorý sa už na začiatku roka vyjadril, že zahraničné súťaže v tejto sezóne vynechá.

Jozef Pisch;1t1u3167-5.jpg

S veľkým očakávaním budeme sledovať súboj v najsilnejších, no i v tých slabších triedach. Zaujímavý môže byť "boj" v triede E-2000, do ktorej sa prihlásilo 7 jazdcov. Za najväčšieho adepta na víťazstvo je považovaný Peter Ambrúz, ktorý už v Ožďanoch predviedol, že jeho nová technika je takmer neprekonateľná. Ohroziť ho však môže Roman Baran na Renaulte Clio alebo aj Bohumír Čambálik, ktorý si odskúša Ambrúzovu Calibru. V E-1600 sa zas predstaví Oto Hroba na svojom rýchlostroji menom Citroen Saxo, ktorý v minulom roku nedával svojim súperom v pohári žiadnu šancu. Ako mu to pôjde v šampionáte napríklad proti Milošovi Kolenovi st. sa dozvieme už v sobotu.

Jozef Pisch;1t1u4614-5.jpg

Sledujte výsledky online a držte našim pretekárom palce!
Zoznam prihlásených

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri