Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Na XII. Oždianskych serpentínach 2024 sa predstaví päťdesiatjeden jazdcov

Tuesday, 11. 06. 2024 - 18:50, Miroslav Majláth   

Na XII. Oždianskych serpentínach 2024 sa predstaví päťdesiatjeden jazdcov

Zoznam prihlásených na podujatie XII. Oždianske serpentíny 2024 je od polnoci uzavretý. Na štart by sa podľa neho malo postaviť päťdesiatjeden pretekárov.

 

XII. Oždianske serpentíny 2024

Ak k tomuto počtu pripočítame desať predjazdcov, treba iba konštatovať, že priaznivci pretekov automobilov do vrchu sa majú na čo v Ožďanoch počas nadchádzajúceho víkendu tešiť.

T. Szabosi;asr67077-7.jpg

„Som rád, že sa nakoniec prihlásilo toľko jazdcov. Ako organizátor by som si samozrejme prial, aby ich bolo ešte viac, ale som spokojný aj s týmto počtom. V podstate je prihlásená kompletná slovenská kopcová špička, ako aj niektorí jazdci, ktorí absolvujú iba vybrané podujatia v sezóne. Musím povedať, že som spokojný, oproti minulému roku máme nárast a to je podstatné,“ povedal organizátor podujatia XII. Oždianske serpentíny 2024 Roman Pagáč.

T. Szabosi;asr66619-30.jpg

Pozrime sa na to, čo jazdcov, ale aj fanúšikov v rámci XII. Oždianskych serpentín 2024 v priebehu víkendu čaká. Prihlásení účastníci v priebehu piatka (14.6.2024) čakajú už tradičné preberania, čiže najskôr administratívne a následne aj technické. Po týchto nevyhnutných úkonoch je naplánovaná podvečer ešte aj rozprava jazdcov. Počas soboty a nedele (15. – 16.6.2024) budú prebiehať samotné jazdy, najskôr dopoludnia od 9:00 hodiny to bude dvojica tréningových jázd a následne popoludní od 13:00 hodiny dvojica súťažných jázd. Súčet časov z popoludňajších jázd určí konečné poradie pretekov. Vyhlásenie výsledkov a oceňovanie najrýchlejších jazdcov sa bude konať po oba dva dni deväťdesiat minút po ukončení poslednej súťažnej jazdy.

Miro Majláth
tlačový tajomník
XII. Oždianske serpentíny 2024



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri