Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Na Uherskom Brode tri WRC a šesť S2000

Tuesday, 06. 11. 2012 - 23:13, Zdenka Frývaldská   

Na Uherskom Brode tri WRC a šesť S2000

Po zrušení bratislavskej rally sa väčšina motoršportových fanúšikov presunie počas najbližšej soboty na neďalekú AUTOGAMES RallyShow Uherský Brod 2012. Na trati si vychutnajú české, slovenské i jednu poľskú posádku.

 

František Dušek;ar3p9120-1.jpg

Šesť rýchlostných skúšok na dvoch tratiach o meranej dĺžke 38,55 kilometrov by mali odjazdiť súťažné posádky prvého z voľných posezónnych pretekov u našich susedov v Česku. Ten sa uskutoční presne 10. októbra na Morave pod názvom AUTOGAMES RallyShow Uherský Brod 2012 a usporiada ho ANDREA s.r.o. Celý program pretekov, počnúc registráciou na obhliadku trate a pokračujúc samotnou obhliadkou, preberaniami i štartom pretekov prebehne počas piatku a soboty, pričom už v piatok večer dôjde aj k slávnostnému predstaveniu vybraných posádok na rampe, čo celý program príjemne osvieži.

František Dušek;ar3p0711-1-1.jpg

Zaujímavý zoznam prihlásených obsahuje 70 posádok, ktoré budú súperiť s časom o čo najlepšie umiestnenia. Jazdcom, ktorý odštartuje do prvej rýchlostnej skúšky ako prvý, bude Poliak Grzegorz Grzyb, ktorý zatiaľ nemá uvedeného spolujazdca. Jasné však je, že predstaviť by sa mal na Škode Fabii S2000 v triede 2, a tak jeho najväčšími súpermi budú Roman Kresta, Pavel Valoušek, Roman Odložilík, Jan Sýkora, Martin Koči, Jan Jelínek a Tomáš Kurka. V triede 13 to vyzerá na pekný súboj medzi tromi vozidlami špecifikácie WRC a to Antonínom Tlusťákom na Mitsubishi Lancer WRC 05, Jaromírom Tomaštíkom na Subaru Impreza WRC a Silvestrom Mikuláštikom na Škode Octavia WRC. Najčastejším autom na trati však bude Honda Civic. Na vozidlách tejto značky odštartuje až 16 posádok, z toho dve na Type-R.

Václav Dufek;duf-1478.jpg

V Brode sa na svojich zástupcov môžu tešiť aj Slováci. Jediným spomenutým je zatiaľ Martin Koči, ktorého však doplnia ešte Juraj Kožej, Ján Urbančík a Daniel Matuš so svojimi spolujazdcami. Držíme palce!

Oficiálna stránka
Zoznam prihlásených

zt

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri