Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Na Slovakia Baba 2018 prihlásených už viac ako tridsaťpäť pretekárov

Friday, 15. 06. 2018 - 14:52, Public relations   

Na Slovakia Baba 2018 prihlásených už viac ako tridsaťpäť pretekárov

Napriek faktu, že prihlasovanie na ďalšie podujatie seriálu Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu, Slovakia Baba 2018 končí až takmer o dva týždne, už dnes je tu prihlásených viac ako tridsaťpäť pretekárov.

Podujatie Slovakia Baba 2018 bude započítavané do seriálu FIA Zóna strednej Európy Historikov, ale aj ako ôsme a deviate kolo v rámci seriálu Majstrovstvá Slovenska pretekov automobilov do vrchu 2018. O svoje body navyše v tomto roku na Pezinskú Babu prídu bojovať aj pretekári zo susedného Rakúska v rámci svojich majstrovstiev. Ak pripočítame k tomuto všetkému ešte seriáli slovenských a rakúskych historikov a Slovenský kopcový pohár, Slovenskú trofej pretekov automobilov do vrchu pravidelnosti, či voľné medzinárodné preteky, zistíme, že seriálov do ktorých sa jazdci majú možnosť prihlásiť je viac než dosť. A presne tomu zodpovedá aj priebežný zoznam prihlásených.

Tibor Szabosi;c30i7187-4.jpg

Ak sa bližšie na spomínaný zoznam pozrieme, musíme konštatovať, že spomedzi slovenských jazdcov tu nechýba napríklad Igor Drotár a jeho Škoda Fabia R5, ale ani plejáda N-károv na čele s Petrom Jureňom, Braňom Mičkom, či Petrom Ambrúzom. Medzi Historikmi zase nechýbajú Slováci Miro Čiliak a Fero Kmeť s formulami Metalex, ale aj Rakúšania Sonnleitner, či Holzer. Fanúšikom pretekov automobilov do vrchu určite netreba predstavovať mená ako Dušan Nevěřil, Karl Schagerl, či Ferdinand Madrian, pričom práve posledný menovaný na Pezinskú Babu príde prevetrať svoju Normu M20F.

Tibor Szabosi;c30i5623-6.jpg

Pre slovenských fanúšikov motoristického športu budú mať preteky Slovakia Baba 2018 zvlášť „ostrú" príchuť, keďže to budú prvé domáce preteky, kde si budú mať možnosť na vlastné oči pozrieť ako funguje snáď najkrajšie slovenské vozidlo, McLaren 650S GT3. Samozrejme práve s touto „krasotinkou" sa predstaví Ján Miloň, ktorému aktuálne patrí druhá priečka v skupine GT a tretia v absolútnom poradí kategórie I. v rámci seriálu FIA European Hill Climb Championship 2018.

Tibor Szabosi;c30i5032-4.jpg

Samozrejme, zoznam prihlásených na podujatie Slovakia Baba 2018 obsahuje ešte množstvo iných známych, či menej známych mien. Kto všetko je aktuálne na podujatie prihlásený sa dozviete na web stránke: http://www.sams-asn.sk/prihlaska3.php?co=5&idpr=63&xx=9481_941. Všetky aktuálne informácie nájdete aj na web stránke podujatia: http://www.slovakia-baba.sk/

Martin Paľov;ik8a9107.jpg

Miro Majláth
tlačový tajomník Slovakia Baba 2018



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri