Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Formula 1

Na Šanghaj prší. Vettel najrýchlejší

Saturday, 16. 04. 2016 - 08:35, Ľuboš Kašický   

Na Šanghaj prší. Vettel najrýchlejší

Predpovede sa naplnili a posledný tréning sa jazdil na mokrej trati. Čaká nás rovnako mokrá kvalifikácia.

Čakalo sa pol hodinu, kým na trať vyšli prvé auta. Dážď ustal, ale trať bola poriadne premočená. Na trať síce nakoniec vyšli všetky autá, ale niektorí len aby sa nepovedalo a nezaznamenali ani jedno ostré kolo. Myslím, že ich pokojne môžeme bonznúť, lebo medzi nimi boli aj majstri sveta ako Button, Alonso a Hamilton, ku ktorým sa pridali aj Grosjean, Kvyat, Rosberg a Ericsson.

fp3-sauber.jpg

V oklieštenom počte pilotov, ktorý zajazdili aspoň jeden meraný čas tak zatrónil pilot Ferrari, Sebastian Vettel. Za ním potom pod dve minúty na schnúcej trati sa dostali ešte Bottas, Perez, Sainz, Gutierrez, Palmer, Magnussen a Wehrlein. Ostatní sa veľmi nenamáhali.

Mokrá trať znamená zaujímavú pozvánku na kvalifikáciu, ktorá sa bude znova jazdiť v starom formáte a začína o 09.00 nášho času. Vidieť môžete na Sport2 alebo RTL.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri