Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Na Prime Yalta Rally uvidíme i Juha Hänninena

Wednesday, 25. 05. 2011 - 11:27, Katarína Ďurecová   

Na Prime Yalta Rally uvidíme i Juha Hänninena

Na internete sa objavili štartová listina na štvrté kolo seriálu IRC, ktoré sa uskutoční na Ukrajine. na Prime Yalta Rally bude štartovať 48 posádok, 14 z nich s autom špecifikácie S2000.

Protony nasadia na túto súťaž tri Satrie Neo S2000, okrem oficiálnych jazdcov pre túto sezónu PG Anderssona a Giandomenica Bassa sa za volant tohto auta posadí ešte i domáci jazdec Oleksandr Saliuk Sr.

Tibor Szabosi;co8c1529-1.jpg

Štyri autá nasadí na túto súťaž Peugeot. Za volantom 207 S2000 uvidíme Bryana Bouffiera, Guya Wilksa, ktorý bude štartovať za Peugeot UK, Thierryho Neuvilla a jeho tím Peugeot Belgicko-Luxembursko, ktorí síce pôvodne na tejto rally štartovať nemali, ale nakoniec zmenili svoje plány (viac sa dočítate v tomto článku) a Taliana Marka Tempistiniho.

Daniele Carta;54-tour-de-corse86.jpg

So Škodou Fabia S2000 bude štartovať šesť jazdcov. V továrnom tíme uvidíme okrem Jana Kopeckého azda najväčšie prekvapenie štartovej listiny - Juha Hänninena, z čoho vidieť, že tím Škody neponecháva nič na náhodu. Ďalej sa s týmto autom ešte predstavia Toni Gardermeister, Karl Kruuda, Anderas Mikkelsen a Patrik Sandell.

Daniele Carta;54-tour-de-corse107.jpg

S Volkswagenom Polo S2000 na štartovej listine figuruje Maďar Laszlo Vizin, okrem toho sa na štartovej listine nachádza ešte okrem iného veľa domácich jazdcov, z ktorých najznámejšími sú asi účastníci PWRC Valerij Gorban a ďalší Oleksandr Saliuk - tento krát junior. Celú štartovú listinu nájdete tu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri