Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Basso: Je dobré byť späť v IRC

Tuesday, 24. 05. 2011 - 21:08, Katarína Ďurecová   

Basso: Je dobré byť späť v IRC

Giandomenico Bassso je rád, že po sezóne 2010, v ktorej nemal nič isté a na medzinárodnej scéne sa objavoval nepravidelne, je tento rok súčasťou tímu Proton a tak má štarty zaručené.

Basso sa taktiež vyjadril, že je rád, že štartuje práve v IRC a to i kvôli proateľskej atmosfére, ktorá v tejto sérii panuje. Ako príklad udáva i menšiu príhodu s Juhom Hänninenom: „Je dobré byť späť a pretekať v IRC: je to séria so silnou konkurenciou a s jazdcami idúcimi na maximum a za víťazstvom, ale stále je tu priateľská atmosféra medzi všetkými. Napríklad na Kanárskych ostrovoch Juho Hänninen dostal menšiu pokutu a my všetci sme sa museli zozbierať, aby to mohol zaplatiť hneď na mieste v hotovosti a mohol pokračovať v rally bez toho, aby prišiel neskoro do ďalšej časovej kontroly. Pochybujem, že toto by bolo možné v nejakom inom šampionáte", hovorí Basso.

Tibor Szabosi;co8c1809-1.jpg

Giandomenico Basso sa vyjadril i ku svojej prvej skúsenosti s Protonom Neo Satria S2000, ktorá sa udiala priamo na Rally Islas Canaria a taktiež i vyzdvihuje šéfa tímu Proton Chrisa Mellorsa: „Chris je ten typ človeka, ktorý do všetkého čo robí dáva svoje srdce. Je jasné, že je nás s Protonom čaká veľa práce, ale auto reaguje dobre na zmeny nastavenia a kilometre, ktoré sme najazdili na Kanárskych ostrovoch mi veľmi pomohli v adaptácii auta na môj štýl jazdy. Moje prvé dojmy sú dobré."

IRC press;

Najbližšie podujatie, na ktorom Giandomenica Bassa a tím Proton uvidíme je ukrajinská Prima Yalta Rally, ktorá sa ide už budúci týždeň. Basso by to určite veľmi rád vyplepšil svoje deviate miesto, ktoré s Protonom dosiahol na Kanárskych ostrovoch.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri