Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Na Huty L Racing iba s Jánom Liptákom

Friday, 20. 06. 2014 - 13:02, Miroslav Majláth   

Na Huty L Racing iba s Jánom Liptákom

Po dvojici zahraničných pretekárskych víkendov sa seriál Majstrovstiev Slovenska pretekov automobilov do vrchu sťahuje opäť do domáceho prostredia, na Liptov. Medzi takmer päťdesiatkou prihlásených figuruje aj Ján Lipták a Toyota Celica 165 ST L Racing Teamu.


Zdenka Tamášová;img-2308-4.jpg

Pomerne nové podujatie, ktoré sa do seriálu slovenských majstrovstiev dostalo iba pred dvoma rokmi si už našlo pomerne veľa priaznivcov. Navyše štartuje v jednom z najkrajších regiónov Slovenska. „Preteky na Liptove mám veľmi rád. Je tu fantastická príroda, ktorá ma dokáže vždy nadchnúť a navyše mi dobiť energiu. Som rád, že sa našiel organizátor, ktorý v tomto prekrásnom prostredí pripravuje preteky automobilov. V tomto roku sa za náš L Racing Team na štart postavím iba ja, keďže Ďodiho ani Petrove autá ešte nemáme úplne dokončené. Mysleli sme že to do Liptova stihneme, ale nepodarilo sa. Do Dobšinského kopca ale určite budú obe autá hotové. Na Hutách chcem vybojovať ďalšie cenné body v rámci kategórie Historikov, ale aj poriadne otestovať Toyotu pred Rally Lubeník, ktorá štartuje už o týždeň. Tu sa prvýkrát v tohtoročnej sezóne predstavím spolu s Jánom Slovákom," vysvetlil pred podujatím PAV Liptov Trophy Ján Lipták.

Tibor Szabosi;h7p4279.jpg

Podujatie PAV Liptov Trophy odštartuje v dňoch 20.-22.6.2014, čiže už počas nadchádzajúceho víkendu. Počas soboty a nedele sú na programe samostatne bodované preteky, pričom vždy dopoludnia je na programe dvojica tréningových a v popoludňajších hodinách dvojica súťažných jázd. O tom ako sa darilo v rámci podujatia PAV Liptov Trophy Jánovi Liptákovi vás budeme opäť informovať po víkende.

l-racing-2014-all-logos-w.jpg

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri