Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Kesko Racing aj na Liptov Trophy

Friday, 20. 06. 2014 - 08:02, Miroslav Majláth   

Kesko Racing aj na Liptov Trophy

Po tom, čo si novovzniknutý Kesko Racing Team prvýkrát vyskúšal preteky automobilov do vrchu na Jahodnej, sa zdá, že jeho jazdcom sa táto disciplína zapáčila. Dvojicu súťažiacich totiž uvidíme v akcii aj v rámci PAV Liptov Trophy.


Jozef Pisch;mg-8586.jpg

V prípade pretekov na Liptove sa spoločne s vozidlom Seat Leon TDi rovnako ako na Jahodnej predstaví František Fusko: „Najskôr bolo plánované, že sa na Liptove zvezie šéf tímu Juraj Keszi, ale je pracovne zaneprázdnený a musí vycestovať do zahraničia. Tak sa znovu so Seatom zveziem ja, za čo som vďačný. Aj keď na Jahodnej všetko fungovalo perfektne, predsa len chceme mať istotu pred Rally Lubeník, čiže zase to bude hlave o testovaní."

Jozef Pisch;mg-8564-1.jpg

Druhým jazdcom Kesko Racing Teamu na Liptove bude Štefan Tőkőli, ktorý sa divákom predstaví rovnako ako pri svojom debute, so Škodou Fabia TDi. „Musím otvorene priznať, že sa mi pretekanie popri mojom debute na Jahodnej veľmi zapáčilo. Spoza volantu predsa len preteky vyzerajú inak ako z pozície mechanika. Dostal som od šéfa tímu druhú príležitosť a samozrejme som ju okamžite prijal. Rád by som poďakoval Ďurimu za opätovnú možnosť sadnúť si do pretekárskej Fabie," vysvetlil Štefan Tőkőli.

Jozef Pisch;mg-4719-1.jpg

Samozrejme, posledné slovo má mať vždy šéf Kesko Racing Team, Juraj Keszi: „Škoda, na Huty som sa tešil, ale zase mi do toho prišla robota a ja musím odcestovať mimo Slovenska. Mrzí ma to, ale robota je prvoradá. Potreboval by som sa navyše trochu rozjazdiť, keďže až doteraz som v tohtoročnej sezóne veľmi nepovozil. Ale aj o tom je motoristický šport, asi to tak má byť. Dúfam, že aspoň na Lubeníku bude všetko v poriadku."

loga-kesko-racing-team-1.jpg

Kesko Racing Team, ako už hovoril aj šéf tímu Juraj Keszi čaká v priebehu nasledujúcich dvoch víkendov dvojica súťaží. Prvou z nich je už spomínaný kopec na Liptove, druhou bude už o týždeň Rally Lubeník.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri