Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Na Azoroch 39 posádok, z toho 9 za volantom špeciálu S2000

Tuesday, 14. 02. 2012 - 21:28, Katarína Ďurecová   

Na Azoroch 39 posádok, z toho 9 za volantom špeciálu S2000

Na úvodnom podujatí IRC, ktoré sa začne 23. februára na Azorských ostrovoch, uvidíme na štarte 39 posádok, z čoho 9 nastúpi za volantom špeciálu S2000. Je nutné ale podotknúť, že drvivú väčšinu účastníkov tvoria miestni jazdci.

Na Azoroch bude na štarte dokopy päť Fabií S2000. Za továrenských tím Škody Motorsport nastúpi len Juho Hänninen, v tíme Škoda UK opäť raz uvidíme obhajcu titulu IRC Andreasa Mikkelsena, ktorý bude spoločne s Hänninenom patriť medzi najväčších favoritov podujatia. Za Red Bull Team nastúpi Herman Gassner Jr, jeho krajan Sepp Wiegand sa predstaví v tíme Škoda Auto Deutschland. Piatym a posledným jazdcom za volantom Škody Fabia S2000 na tomto podujatí bude Rashid Al-Ketbi s jeho Skydive Dubai Rally Teamom.

Katarína Ďurecová;img-2770-1.jpg

Na štarte uvidíme i po dva Peugeoty 207 S2000 a dva Fordy Fiesta S2000. S Peugeotom sa predstaví dvojica Bryan Bouffier a zrejme najväčšia domáca nádej Bruno Magalhaes; za volantom Fiesty S2000 uvidíme Oleksandra Saliuka a Oleksia Tamrazova.

Z ďalších aspoň trochu známejších mien sa na tomto podujatí predstavia domáci Ricardo Moura s Mitsubishi Lancerom Evo IX, Harry Hunt s jeho zeleným Citroenom DS3 R3T, či dvojica Laszo Vizin a Marco Tempestini, ktorí sa minulý rok v rámci IRC objavili na vybraných podujatiach.

Kompletnú štartovú listinu nájdete tu.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri