Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Mikkelsen vo Švédsku nesklamal, teraz sa však už sústredí na úvodné podujatie IRC

Tuesday, 14. 02. 2012 - 16:19, Katarína Ďurecová   

Mikkelsen vo Švédsku nesklamal, teraz sa však už sústredí na úvodné podujatie IRC

Andreas Mikkelsen dostal na Rally Sweden od Volkswagenu Motorsport možnosť predviesť sa po boku Sébastiena Ogiera v jednej z Fabií S2000 tohto tímu. Mladý Nór na tomto podujatí rozhodne nesklamal, skôr naopak - obsadil celkové 13-te miesto, bol druhým najrýchlejším jazdcom v kategórii S2000 a na víťaza tejto kategórie už spomínaného Ogiera toho príliš nestratil.

„To, že som mohol štartovať za továrenský tím, akým je Volkswagen, je pre mňa fantastickou skúsenosťou. Je to obrovský kolos s perfektnou organizáciou a veľa sa tam naučíte. Spolupráca so Sébastienom Ogierom bola taktiež výborná - bol absolútne fantastický a máme veľmi dobrý vzťah. O tom, či bude moja budúcnosť vo Volkswagene nič neviem, takže sa snažím z tejto šance, ktorú som dostal, vyťažiť čo najviac", vyjadril sa očividne veľmi spokojný Mikkelsen.

Vladislav Maschl;dsc-9707.jpg

Najbližšie čaká Andreasa Mikkelsena štart na otváracom podujatí tohtoročnej sezóny IRC, ktoré sa uskutoční na portugalských Azorských ostrovoch. Minulý rok tam Mikkelsen po veľkom boji tesne prehral s Juhom Hänninenom, tento rok však už chce vyhrať: „Som skutočne veľmi motivovaný na to, aby som vyhral túto rally. Rozhodne by to bol pre mňa i pre Škodu UK úžasný štart do sezóny, ale po minulom roku by som na tomto špeciálnom podujatí skutočne veľmi rád vyhral. Jedná sa o jednu z mojich najobľúbenejších rally - je tam vždy vynikajúca atmosféra a úžasné rýchlostné skúšky."

Portugalská Sata Rallye Azores štartuje už 23. februára a Andreas Mikkelsen do tejto rally vstúpi ako obhajca titulu IRC.

Vladislav Maschl;dsc-1018.jpg



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri