Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Česko

Na 22. Historic Vltava Rallye prihlásených 58 posádok

Wednesday, 17. 04. 2013 - 15:43, Zdenka Frývaldská   

Na 22. Historic Vltava Rallye prihlásených 58 posádok

Rovnakých 15 rýchlostných skúšok ako posádky Rallye Šumava Klatovy a samozrejme aj v rovnaké dni, absolvujú súťažiaci už 22. ročníka Historic Vltava Rallye.

 

Marián Bazala;hainburg-2123.jpg

Piatok 19.4. a sobota 20.4. budú tými dňami, počas ktorých by posádky historickej Vltava Rallye mali absolvovať 15 rýchlostných skúšok o dĺžke necelých 170 km. Preteky sú zaradené do FIA Majstrovstiev Európy v rally historikov, FIA Majstrovstiev Zóny Strednej Európy v rally historikov, Majstrovstiev ČR v rally historikov, Voľného medzinárodného podniku v rally historikov a Pohára severských zemí.

Marián Bazala;hainburg-1348.jpg

Odštartovať by malo 58 súťažných posádok z deviatich krajín Európy. Z ďalekého Nórska by sa mala dostaviť dvojica Valter Christian Jensen - Erik Pedersen na Lancii 037, z Rakúska dvojica Ernst Harrach - Leopold Welsersheimb na Mitsubishi, zo Švédska Stefan Helin - Hans Sylvan na Opli Ascona, z Estónska Villu Mättik - Arvo Maslenikov na Lade 2101 a mnoho ďalších. Celý zoznam prihlásených si môžete prezrieť tu.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri