Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Motormedia  »  Trendy

Mitsubishi z Thajska

Monday, 13. 12. 2010 - 22:19, Ivan Václavík   

Mitsubishi z Thajska

Základný kameň nového výrobného závodu Mitsubishi pložili začiatkom decembra v priemyselnom parku Laem Chabang v provincii Chonburi v Thajsku. Ide o tretí závod v Thajsku, vybudujú ho v blízkosti prvých dvoch závodov a začiatok výroby je naplánovaný na marec 2012.

mitsubishi-globall-small-2g.jpg

V novom výrobnom závode sa bude vyrábať kompaktný automobil Mitsubishi tzv. Global small s objemom motora 1 a 1.2 litra, ktoré spoločnosť Mitsubishi Motor Corporation (MMC) plánuje uviesť do predaja v roku 2011. Má to byť kompaktné vozidlo, dostupné pre širokú verejnosť a úsporné. Novú platformu spoločnosť MMC v súčasnosti vyvíja.
Na začiatku bude kapacita produkcie výrobného závodu nastavená na 150 000 vozidiel ročne, v budúcnosti sa očakáva nárast výroby až na 200 000 vozidiel ročne. V novom výrobnom závode nájde prácu asi 3 000 nových zamestnancov.

mitsubishi-global-small-1g.jpg

Plánuje sa aj export tohto auta z Thajska do celého sveta, vrátane štátov, kde sa očakáva nárast dopytu po automobiloch - teda nielen do vyspelých krajín.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri