Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Miro Horňák spokojný s Auto Show

Thursday, 10. 11. 2011 - 14:39, Miroslav Majláth   

Miro Horňák spokojný s Auto Show

Po minulom roku, keď sa nemohol Miro Horňák zúčastniť podujatia Auto Show Slovakia Ring si v tomto všetko vynahradil a poriadne si užil zábavu ktorú táto posledná súťaž sezóny ponúkla.


Tibor Szabosi;co8c3624-4.jpg

Miro Horňák si domáce prostredie počas tohtoročnej sezóny veľmi neužil. Je síce pravda, že počas dvoch víkendov sa na Slovakia Ringu zviezol, pričom v jednom prípade to bol v jeho podaní víťazný víkend v rámci seriálu Renault Clio Cup Bohemia, v druhom sa trápil so Škodou Fabia Sedan, ktorá nie a nie poslúchať tak ako by sa od nej očakávalo. Všetky ostatné podujatia absolvoval Miro Horňák mimo Slovenska.

Tibor Szabosi;co8c5161-5.jpg

Počas uplynulej soboty si Miro všetko poriadne vynahradil. Nielenže využil možnosť previesť v Renaulte Clio, s ktorým vybojoval druhú priečku v rámci seriálu Renault Clio Cup Bohemia, niektorých partnerov, či priateľov, ale stihol sa aj pozhovárať s mnohými kamarátmi. „Rád by som poďakoval tomu komu napadlo pripraviť takéto podujatie. Je to super. V zahraničí je takýchto akcií v každej krajine kopa, len u nás to chýbalo. Perfektne som si Auto Show užil, prišlo za nami veľa partnerov a kamarátov, navyše sme sa dobre zabavili," zhodnotil Auto Show Slovakia Ring 2011 Miro Horňák.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri