Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Miro Horňák pri boji o český titul odjazdil iba pol kola

Monday, 25. 10. 2010 - 20:05, Miroslav Majláth   

Miro Horňák pri boji o český titul odjazdil iba pol kola

Už pred poslednými tohto sezónnymi vytrvalostnými pretekmi automobilov na okruhu sme vás informovali o cieli Mira Horňáka získať český vytrvalostný titul pre tím IP Racing Shop. Napriek poctivej príprave celého tímu na posledné podujatie, ktoré malo rozhodnúť, do cieľa pretekov nedojazdil.

Marián Bazala;epilog-314.jpg

Miro Horňák sa na štart pretekov postavil s vozidlom Renault Clio RS v tíme IP Racing Shop v spolupráci s Milanom Valáškom a Zbyňkom Buchtom. Bojovať mali hlavne s posádkou slovenského tímu Seat Sport Slovakia prezentujúca sa na pretekoch s vozidlom Seat Leon SC TDi a posádkou Vladimír Hybáček, Michal Matějovský, Karel Abrahám a Patrik Nemec. O titule českého majstra v triede do dvoch litrov sa však rozhodlo už v prvom kole. Kolízia Seatu Leon SC TDi s Vladom Hybáčkom a Renaultu Clio RS s Mirom Horňákom nedopadla dobre pre Mira Horňáka a tím IP Racing Shop. Ranu na predné natočené koleso neuniesla tehlica zavesenia a všetkým nádejam bol koniec. Ani ospravedlnenie Vlada Hybáčka po zhliadnutí kamerového záznamu s odôvodnením, že Mira na vnútornej strane zákruty nevidel a nečakal jeho útok už v prvom kole nič nezmenilo na skutočnosti, že od tohto momentu mal tím SEAT Slovakia otvorené dvere k zisku českého majstrovského titulu v triede do dvoch litrov.

Marián Bazala;epilog-134.jpg

„V tomto momente mi neostáva nič iné iba tímu a Vladovi s Michalom pogratulovať ku zisku titulu. Mňa osobne to neskutočne škrie, ale bol som v tom, že ma Vlado pri predbiehaní vníma a vidí. Opak však asi bol pravdou. Vlada však poznám už dlhé roky ako férového jazdca a neverím, že by to urobil naschvál. Ostáva mi už len veriť, že budúci rok bude lepší,"
povedal po pretekoch sklamaný Miro Horňák.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri