Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Okruhy

Miro Horňák ide na Epilóg bojovať o český titul

Tuesday, 19. 10. 2010 - 16:25, Miroslav Majláth   

Miro Horňák ide na Epilóg bojovať o český titul

Počas nasledujúceho víkendu sa okruhári už tradične rozlúčia s tohtoročnou sezónou v Brne na podujatí pod názvom Invicta Epilog. Na štart týcho pretekov sa postaví v tíme IP Racing Shop aj Skaličan Miro Horňák.


Tibor Szabosi;co8c5815asf.jpg

Brnenské podujatie pod príznačným názvom Epilog, čo v preklade znamená „Doslov" sa prvýkrát konalo pred deviatimi rokmi. V tom čase boli vypísané preteky okruhových vozidiel na štyri hodiny. Neskôr sa čas pretekov predĺžil na dnešných šesť hodín. Na štart Epilógu sa každoročne postaví kompletná česká a slovenská jazdecká špička. Rovnako ako aj v minulosti sa aj v rámci tohtoročného Epilogu bude rozhodovať aj o majstrovských tituloch.

Tibor Szabosi;co8c6402asf.jpg

O vytrvalostný titul v rámci Medzinárodných majstrovstiev Českej republiky divízie D4 do dvoch litrov má záujem aj brnenský IP Racing Shop s vozidlom Renault Clio RS sa popri Milanovi Valáškovi a Zbyňkovi Buchtovi predstaví aj slovenský úradujúci majster Miroslav Horňák. Miro sa v rámci vysoko prestížneho českého šampionátu už dva roky pokúšal o zisk titulu, avšak vždy naň ostalo „iba" druhé miesto a preto by bol spokojný, ak by sa im to teraz spolu s IP Racing Teamom podarilo. Miro má však, aj napriek tomu, že v tohtoročnej sezóne bol pre neho prioritou český titul, možnosť obhájiť aj minuloročný slovenský titul v šprintoch do dvoch litrov. V tomto prípade sa však viac menej bavíme iba v teoretickej rovine.

Tibor Szabosi;t2c8942asf.jpg

„S Milanom Valáškom a jeho tímom IP Racing Shop štartujem už tretiu sezónu. V minulých rokoch nám zisk českého titulu unikol o vlások, dúfam, že v tomto roku sa to podarí. Je síce pravda, že by som mohol získať aj slovenský, ale to je iba v teoretickej rovine. Hovorí sa však nikdy nehovor nikdy, veď aj v minulom roku som slovenský titul získal práve na Epilógu a v konečnom zúčtovaní to bolo iba o jediný bod. Nechajme sa preto prekvapiť, hlavne mi držte palce aby všetko fungovalo ako má,"
prezradil nám svoje myšlienkové pochody Miro Horňák.

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri