Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Mikkelsen spokojný s druhým miestom z Azorov

Monday, 18. 07. 2011 - 14:03, Katarína Ďurecová   

Mikkelsen spokojný s druhým miestom z Azorov

Nórsky pilot Škody UK Andreas Mikkelsen získal na Sata Rally Azores výborné druhé miesto. Jedná sa o vyrovnanie jeho najlepšieho umiestnenia v IRC (druhý skončil i v roku 2010 v Škótsku) a zároveň jeho najlepšie umiestnenie, ktoré v IRC získal s tímom Škody UK.

Mikklesen, ktorý na Azoroch vyhral 6 rýchlostných skúšok, ako jediný s víťazom tejto rally Juhom Hänninenom dokázal držať krok a dokonca sa i dostať do vedenia do RS14, na ktorej si Hänninen pripravil rozhodujúci útok, na ktorý už Mikkelsen nebol schopný zareagovať.

Václav Fiala;img-6500.jpg

„Som veľmi spokojný s našim predstavením na Azoroch, pretože sme boli rýchli počas celého víkendu a boli sme schopní bojovať o víťazstvo s dobrým rytmom. Na konci som síce mohol byť rýchlejší, ale to by znamenalo riskovanie a zisk pódia bol dôležitejší. Kvôli dažďu boli rýchlostné skúšky veľmi klzké a viditeľnosť bola na niektorých miestach skutočne slabá. Podmienky boli veľmi zradné, ale mali sme veľmi dobrý rozpis, spravili sme iba zopár chybičiek a ukázali sme, že môžeme bojovať o víťazstvá", hodnotí Sata Rally Azores spokojný Mikkelsen, ktorý na záver svojho vyjadrenia ešte pogratuloval Juhovi Hänninenovi k víťazstvu.

„Som stále bližšie a bližšie k víťazstvu. Dokázali sme, že sme jednou z najrýchlejších posádok v šampionáte a už sa teším na ďalšiu rally", dodáva ešte sebavedomo Nór. Najbližším podujatím, ktoré posádku Andreas Mikkelsen, Ola Floene čaká, je ťažká Barum Rally Zlín, na ktorej sa ako obvykle zíde veľká konkurencia. Ako sa im bude dariť tam?



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri