Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  IRC

Bryan Bouffier na Azoroch nakoniec štvrtý

Thursday, 21. 07. 2011 - 11:15, Katarína Ďurecová   

Bryan Bouffier na Azoroch nakoniec štvrtý

Bryan Bouffier na Azoroch štartoval po prvý krát a to dokonca z prvého miesta, čo znamená, že v prvý deň ostatným jazdcom na azorských šotolinových tratiach čistil trať a s jeho umiestnením to vypadalo všelijako. Podobný osud ho postihol i v deň posledný a tak s výsledným štvrtým miestom zákonite musí byť spokojný.

„Štvrté miesto nie je zas tak zlé. Nebolo to jednoduché. Je zložité sa sústrediť, keď vašim jediným cieľom je bezpečne sa dostať do cieľa", komentuje Bouffier posledný deň rally, kedy bol jeho odstup od jazdca pred ním a i od jazdca za ním skutočne výrazný. „Okrem toho som bol opäť raz prvý na trati, čo rozhodne nič nezjednodušilo. Museli sme sa znovu popasovať s hmlou a s dažďom, takže tu vždy bolo riziko, že vyletíme z trate. Teraz už viem, že na takomto type terénu, keď je zem klzká, ako tomu bolo po celý víkend a keď nemáte žiadnu znalosť rýchlostných skúšok, sa mám ešte v čom zlepšovať. To je i dôvod, prečo sa nemôžem sťažovať na svoje výsledné umiestnenie", komentoval Bouffier skutočne zložité azorské podmienky.

František Dušek;img-2540-1-1.jpg

Zisk štvrtého miesta pre Bouffiera znamená, že je stále druhý v celkovom hodnotení jazdcov IRC so ziskom 79-tich bodov. Na vedúceho Juha Hänninena stráca iba minimum: „Za lídrom zaostávam iba o body štyri. Nasledujúcich pár rally sa odohrá na teréne, na ktorom sa cítim oveľa viac doma, ako napríklad Barum Rally a Sanremo a asfaltové rýchlostné skúšky v Maďarsku budú nové pre všetkých. Nemám žiadnych pochýb o tom, že môj Peugeot 207 S2000 mi dovolí bojovať o titul až do konca", optimisticky uzatvára Francúz.



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri